Pak nemusíte jezdit až za velkou louži, ale stačí vybrat si některý z modelů obrazů New Yorku, kterých je dnes k dispozici neskutečné množství. Pokud aktuálně nevíte, jaký motiv by se mohl hodit právě k vám do obývacího či jiného pokoje, pak jste na správné adrese. V tomto článku se totiž obrazy New Yorku budeme zabývat mnohem podrobněji a podíváme se na některé, jež byste při své volbě neměli rozhodně opomíjet. I díky nim získáte stylový interiér, po kterém prahneme fakticky všichni.

V New Yorku se snad nikdy nespí

New York je považován za město, které neustále žije. Je fakticky jedno, jestli je aktuálně den anebo noc. Stačí se pouze podívat na frekvenci lidí, kteří po městě putují z jednoho konce na druhý. Život tohoto velkoměsta poměrně nápadně připomíná mraveniště, kde se hemží spousta malých mravenců. Ne každému člověku se poštěstí, že si vydělá na letenku a může nerušeně vyrazit objevovat zákoutí této pulsující metropole. Rádi byste měli kousek New Yorku i u vás doma? Můžete, a to za minimální cenu. Ztráta času také nehrozí. Obraz New Yorku je vkusný, zajímavý a upoutá pozornost každého příchozího. Motivů přitom není problém volit spousty. Jakých? To se dozvíte v následujících řádcích.

Tolik proslulý Manhattan

Jedním z pěti největších obvodů New Yorku je Manhattan. Jedná se o místo, které je dokonale fotogenické. Svědčí o tom i spousta různých obrazů, které vznikají právě z fotografií různých míst v tomto okrsku. Co za touto monumentální architektonickou krásou stojí? Tak především slavné velké budovy sahající téměř do nebes. Mrakodrapy jsou zkrátka úchvatné a fascinují obrovské množství lidí po celém světě. Z těch nejznámějších staveb bychom měli jmenovat především One World Trade Center. Právě tento monstrózní objekt vznikl na místě, kde stála pověstná Dvojčata, jež se stala terčem atentátů v roce 2001. Určitě se ale nejedná o stavbu, jež by nějak vyčnívala z ostatních. Vždyť sousedí s takovými velikány, jako jsou Empire State nebo Chrysler Building. A to jsme nejmenovali ještě tradiční most vyznačující se nejen monstrózností, ale i specificky řešenou konstrukcí s lany.

obraz - most v Manhattanu

Často jsou tematikou obrazů právě ony pohledy přes lana na nejznámější budovy nacházející se na Manhattanu. Třeba při východu slunce vznikají unikátní záběry, které se vyplatí mít doma na stěně.

New York z běžného pohledu

Ne každý je zvědavý na okázalost v tom pravém slova smyslu. Mnozí lidé milují momentky hovořící jasně o zcela obyčejném životě i v pulsující a blikající metropoli. I obraz dělníků v New Yorku jasně dokladuje fakt, že také v tomto velkoměstě žijí obyčejní lidé, jež mají zcela standardní problémy jako my ostatní. Dělníci se ovšem nacházejí v naprosto jedinečném prostředí. Souhra barev jejich pracovních oděvů a zajímavých tradičních budov je dokonalá. Industriální charakter takovéhoto obrázku se bude hodit i do vašeho obývacího pokoje.

Svoboda všude kolem vás
New York je také symbolem spojení mnoha různých kultur. Ne nadarmo se nazývá jakýmsi kotlíkem, v němž se mísí nejrůznější lidé s rozličným vyznáním i životním stylem.

obraz New York

Jakýmsi spojujícím symbolem celého města je slavná Statue of Liberty. Socha Svobody zkrátka a jednoduše k New Yorku patří. Nejedná se ale o nijak nově postavený monument! Naopak, k její výstavbě došlo již v minulosti. Postavena byla už za koloniálních dob, kdy měla představovat jakési poděkováním francouzským vojákům, kteří pomáhali v boji proti Britům. Z hlediska rozměrů se jedná o skutečný kolos. Vždyť výška činí 93 metrů. Obyčejný smrtelník se dostane až nahoru do čelenky postavy. Vy ale řešit nic nemusíte. Stačí si pouze pořídit obraz New Yorku s touto tematikou. Dokonale oživí jakýkoli pokoj. Třeba i děti budou mít radost, že mají ve svém pokoji jeden ze symbolů Spojených států amerických.