Proč chodit jen v bavlně?
Nešetrné zacházení praček nás často vede k tomu, že při se výběru oblečení snažíme volit kousky vyrobené z odolných materiálů, které si i po mnoha vypráních uchovají svůj vzhled. Nejvyhledávanější materiál představuje bavlna. Je přírodní a snadno se udržuje. Že Vás nebaví chodit jen v bavlně a trávíte proto spoustu času ručním praním? Máme pro Vás mnohem účinnější a pohodlnější řešení, které přináší nová generace praček SensoCARE od značky gorenje.

Programy pro různé tkaniny
Díky pokročilým technologiím dokážou tyto pračky poskytnout každému prádlu tu nejlepší péči. Jsou šetrné, mimořádně spolehlivé, mají dlouhou životnost, úsporný provoz, přinášejí maximální uživatelský komfort a dokážou se plně přizpůsobit jednotlivým tkaninám. Bavlnou počínaje a vlnou či hedvábím konče. Pro každou tkaninu totiž existuje speciální přednastavený program. Stačí ho jen zvolit. Budete prát bavlnu, syntetiku či vlnu? Potřebujete šetrné ruční praní? Chystáte se prát sportovní oblečení? Výhradně bílé nebo naopak černé prádlo? Programy SportWash, UltraWhite, PerfectBlack a další jsou Vám k službám a garantují perfektní výsledek. Jediné, co musíte udělat, je správně roztřídit prádlo.
barevne pracky gorenje

O své oblečení se bát nemusíte
O své oblíbené oblečení se skutečně bát nemusíte. Senzory pračky vždy nastaví všechny parametry pro ideální péči o každý z materiálů. A hladký buben pračky je vždy neobyčejně šetrný. Navíc funkce SpaDrum je tu proto, aby Vaše svršky vyložena hýčkala a dopřála jim lázeňskou péči.

Vyberte si prací režim!
Vašim potřebám se přizpůsobí také prací režimy neboli SensoCare funkce. TimeCare – mimořádně intenzivní a rychlý způsob praní, který dokáže ušetřit až 42% Vašeho času, pozoruhodně efektivní a úsporný režim EcoCare umožňující ušetřit až 57% energie, NightWash - téměř neslyšný režim určený pro tichý chod v noci, nebo AllergyCare – speciální program umožňující praní bez alergenů díky až o 49% intenzivnějšímu oplachování a tak bychom mohli pokračovat.

pracka gorenje nove generace

Myslí efektivně a navíc zeleně
Pračky nové generace SensoCARE jsou šetrné nejen vůči našemu prádlu a peněžence, ale také vůči přírodě. Funkce Go Green přináší účinnost až A-50%. Extrémně výkonný a tichý motor s rychlostí odstřeďování až 1600 otáček za minutu si poradí se zatížením až 9 kg. O řízení neuvěřitelně tichého provozu se přitom stará osm senzorů hlídajících optimální spotřebu vody, energie a času.

Pokud máte své prádlo rádi, svěřte ho do péče praček, které prádlo milují a také se k němu podle toho chovají!

logo gorenje