Inspirace pro Vás!
Pokud toužíte po názorné inspiraci, zavítejte na stránky
www.hornschuch.cz
a podívejte se na VIDEO, které je zde pro Vás připravené. 

Podle nejnovějších trendů

Pokud zavítáte na webové stránky internetového obchodu www.hornschuch.cz, budete překvapeni, jak snadné je dnes zatraktivnit interiér! Pomocí samolepicích fólií d-c-fix, samolepicích podlahových krytin, koupelnové metráže, protiskluzových podložek, samolepicích dekorativních obrázků a bordur můžete dodat Vašemu domovu ušlechtilý design od stropu až k podlaze a od kuchyně až po koupelnu! Nebo byste si raději vybrali z nabídky ubrusů, prostírání, plakátů, nejrůznějších druhů tapet, včetně fototapet, nebo kolekce dekorativních nálepek s motivy českých večerníčků a dalších dětských motivů? Stačí jen ten správný výrobek, trocha času a ještě před chvilkou unavený nevýrazný interiér je oblečen dle nejnovějších trendů! 

Blesková rekonstrukce 
Že Vaše kuchyňská linka už dávno úpěnlivě volá po rekonstrukci? Zapomeňte na výměnu dvířek vestavěných skříněk a pořízení zbrusu nové pracovní desky! K efektivní renovaci hladkých ploch raději využijte dekorativních samolepicích fólií, které imitují různé druhy světlého i tmavého dřeva, mramor, nebo třeba kachle! Koupit si můžete buď samolepicí fólie v metráži v různých šířích, anebo se rozhodnout pro nákup jednotlivých kusů, které jsou rovněž ideální k renovaci veškerých hladkých ploch, včetně dveří a nábytku! 

A co je dále ve světě samolepicích fólií nového? Hitem jsou speciální fólie na sklo, vhodné k dekoraci a vizuálnímu krytí skleněných a zrcadlových ploch. Za zmínku dále stojí univerzální fólie v mnoha barevných odstínech, či ozdobných vzorech. U samolepicích dekorativních bordur d-c-fix jistě oceníte jejich omyvatelný povrch. 


Podlaha, která zaujme
A co hezkého dát na podlahu? Moderní pěnovou krytinu! Je měkká a prodyšná, hygienická a hlavně se může pochlubit protiskluzovou úpravou, což oceníte nejen v kuchyni, ale i v koupelně. A nyní malý tip pro bezpečnou koupelnu: Použijte pratelné protiskluzové podložky d-c-fix Rutsch Stopp Ultra, díky nimž zůstane vše, co má, na svém místě. 

Nebo že byste zkusili samolepicí vinylové dlaždice? Snadno a rychle je položíte a na první pohled je nikdo nerozezná od materiálu, který imitují. Náš tip: design nasypaných plážových kamínků je velmi originální. 

 

Elegantní proměna
Zatoužil snad po změně i Váš obývací pokoj? Tak mu ji dopřejte! Možností je celá řada! Například digitální nástěnné fototapety se postarají o to, aby na Vaší stěně rozkvetla nádherná louka, nebo vyrostlo město. Že je libo raději plakát? Plakáty už dávno nejsou lacinou ozdobou vhodnou jen do pokojů teenagerů! Umírněnější motivy mohou vnést originálního ducha i do Vašeho obývacího pokoje, či jídelny.

A jak dále dotvořit make-up Vašeho domova? Každou kuchyni i koupelnu jistě potěší dekorativní nálepky na dlaždice. Vybírat můžete z řady klasických i moderních motivů. Náš tip: Na jaře můžete dlaždice tematicky oživit květinovými motivy, které na podzim zase sloupnete. Veselé i decentní dekorativní nálepky DECO LINE s možností opakovatelného nalepení ochotně ozdobí Vaše sklenky, hrnky, vypínače a skříňky!
Tip: Nechte na svůj kelímek používaný při čištění zubů usednout třeba barevného motýla!

 

Dětské království 
Co by to bylo za obchod, kdyby v něm chyběla dekorace pro děti! Tato kategorie nás zaujala především sériemi dekorativních prvků inspirovaných oblíbenými večerníčky a dalšími pohádkami. Své malé slečně tak můžete doma zařídit luxusní princezninu komnatu. Stylovou fototapetou a nábytkem počínaje a dekorativními prvky, jako jsou samolepicí bordury, jmenovky na dveře, pěnové metry, nálepky na vypínače, konče! 

Pohádkovými motivy se rovněž pyšní různé dětské úložné programy. Ať se rozhodnete pro klasické krabice na hračky, úložné či závěsných boxy, pro univerzální rozkládací dekorativní koše, Vaše děti budou nadšené! Vy zase oceníte rychlou montáž i demontáž. 

Také tabulová fólie k malování a psaní křídou udělá dětem radost! A co pěkného v obchodě ještě najdete? Papírové tapety k dekoraci zdí s motivem autíček, oveček, nebo třeba jen obyčejných proužků, samolepicí obrázky na zeď a okna, pěnové figurky a věšáčky s motivem oblíbených pohádkových hrdinů, a to není zdaleka všechno! 



Tipy na dárek 
Vánoce se blíží, chtělo by to nějaký tip na dárek. Což takhle malá pozornost pro Vašeho parťáka i kamaráda? Nálepky na notebook imitující dřevo či kámen se postarají o to, aby Váš hranatý společník designově zapadl do místnosti, kde jej používáte! 

Praktickým dárkem může být i dekorativní adhezivní fólie 1-2-3 na sklo zamezující průhledu, která drží pomocí statické elektřiny. Ani adhesivní ochranná fólie proti slunci, která snižuje přímé tepelné záření a chrání před škodlivým UV zářením, nevyžaduje použití lepidla.

Chcete darovat spíše něco klasického? Vsaďte na omyvatelné prostírání. Hrušky, kopretiny, mušle, káva, zátiší, to je jen ukázka několika z nepřeberné palety motivů! Bavlněné ubrusy Daytrend s akrylovou povrchovou úpravou jsou pro svou nenáročnost na péči vhodné pro každodenní používání. 

Nabídka internetového obchodu
www.hornschuch.cz je natolik široká, že bude nejlepší, když si na jeho stránkách sami vyberete, čím dodáte interiéru svého domova ještě krásnější tvář!

Zdroj, foto: Hornschuch CS, spol. s r.o.

Přečtěte si také: Bydlení Feng Shui