Nešetřete na dveřích
Cena patří mezi hlavní rozhodovací kritéria při výběru dveří. Jenže jak ukazují četné zkušenosti, na dveřích se skutečně nevyplácí šetřit, ať už se jedná o dveře interiérové, nebo vchodové. V obou případech jde totiž o dlouhodobou investici, která významně dotváří naše bydlení, jak po stránce funkční, tak po stránce estetické. A co se vchodových dveří týče, tak i po stránce bezpečnostní.
Pokud v touze ušetřit pořídíte nekvalitní dveře, mohou v budoucnu nastat pouze dvě situace. První, kdy budete dveře přehlížet, přestože kazí tvář našeho domova, anebo druhá, kdy budete nuceni dveře vyměnit. Majitelé domů, kteří chtějí vzniku podobných situací předejít, proto pořizují dveře kvalitních značek, jako je PRÜM, SAPELI, TWIN a další, kde mají záruku spolehlivosti, dlouhé životnosti a samozřejmě také pěkného vzhledu.



Značkové dveře nemusí být drahé
V případě koupě interiérových dveří musíte cenu samozřejmě vynásobit počtem místností v domě či bytě, takže snaha optimalizovat náklady na pořízení dveří je více než pochopitelná, zejména když nemáte na účtu tolik prostředků, kolik byste si přáli. Zde doporučujeme šetřit pouze na ceně, nikoli na kvalitě, což v praxi znamená využít akčních cen nebo výprodejů.
Kupříkladu dodavatel dveří s takřka 20letou tradicí Gorgony Olomouc má nyní v akci na interiérové dveře německé značky PRÜM, díky níž můžete ušetřit až 70% z ceny.
V sortimentu Gorgony Olomouc najdete i další dveře výše zmíněných kvalitních značek včetně zárubní, stejně jako vysoce kvalitní kování, které představují nezbytné součásti správného fungování dveří. Co se použitých materiálů na dveře týče, v nabídce je lamino, dýha i lak, ale také fólie nebo dřevěný masiv.

Kvalitní značkové dveře

Kvalitní dveře i podlahy
Pokud se pouštíte do kompletní rekonstrukce, anebo do vnitřních dokončovacích prací novostavby, ještě před pořízením interiérových dveří Vás bude jistě zajímat, že tento dodavatel dveří a zárubní z Olomouce má ve své nabídce širokou škálu podlahových krytin, která jej dokonce řadí mezi největší české dodavatele v dané oblasti. Stejně jako u dveří se jedná o krytiny vysoce kvalitních značek. Dopřejte svému bydlení nejen kvalitní dveře, ale i podlahy!