Vyzdobte si okna bez obav
Možná i vy přemýšlíte výzdobě oken kvetoucími rostlinami, ale máte obavy, že vítr osázené truhlíky shodí dolů na chodník. Dokonalou službu Vám prokáží spolehlivé zábrany květinových truhlíků a to i na parapetech panelového domu. Zábrany značky Dastech jsou vyráběny z vysoce kvalitního materiálu, jakým je nerezová ocel. Špičkový materiál tohoto nenápadného designového prvku je zárukou toho, že Vám nerez zábrany budou dlouho a dobře sloužit.

  DASTECH levandule


Snadná montáž, šetrná k fasádě domu
Z nabídky zábran květinových truhlíků Dastech si vybere opravdu každý! Zvolit si můžete rozměrovou variantu vhodnou vaše parapety i způsob uchycení. Pro omítkové fasádní povrchy se dokonale hodí rozpěrné provedení. Mezi jeho hlavní výhody patří montáž bez vrtání do fasády, vhodné i pro zateplenou fasádu. Možnosti využití jsou tedy neomezené a okna květinovými truhlíky si tak mohou dopřát i majitelé panelákových bytů.

DASTECH petunie 

Moderním panelákům květiny sluší
Chcete-li, aby parapety panelových domů nebyly všechny stejné, vyzdobte svá okna květinami. Venkovní pobyt pokojovým rostlinám či oblíbeným bylinkám lze dopřát bez různých násilných řešení. Každý spotřebitel si může být jistý, že díky nerezovým zábranám Dastech budou všechny květinové truhlíky v bezpečí před větrem či nechtěným pádem.

DASTECH chvojí