Česká stavební společnost RD Rýmařov má v základní nabídce více než třicet typových projektů na dřevostavby v různých variantách s možností dodání dalších architektonických doplňků. Společnost se řadí mezi špičku ve stavění ekologických rodinných domů s nízkými náklady na provoz.
Tato firma je léty prověřená, na trhu působí již 45 let a pyšní se více než 23 tisíci realizovaných domů. Její jméno má zvuk i v zahraničí, kde její služby využilo již mnoho zákazníků.

Přírodní domy
Nerovný přírodní terén není pro RD Rýmařov překážkou. Důkazem toho je například dřevostavba LARGO 147, oceněná domem roku. Zahraniční klient situoval stavbu do mírného srázu. Výsledkem byla nízkoenergetická dřevostavba pro vícečetnou rodinu, které dominuje terasa a hlavní pokoj nad garážovým prostorem.

montovany dum LARGO 147

Stavby na přání
Nabídka jedenácti typových řad dřevostaveb je dostatečně široká, ale RD Rýmařov jde ještě dál a umí vyhovět individuálním požadavkům zákazníka. Dům tak získá na originalitě a plně vyhovuje rodinným potřebám. Zákazník si může sám zvolit různé technologické doplňky, takže si vlastně nechá postavit dům svých snů.

Rychle a bezpečně
Montované rodinné domy RD Rýmařov jsou postavené nejen rychle a bezpečně, ale mají také dlouhou životnost. Jednotlivé stavby jsou vyrobené z kvalitního smrkového dřeva. Samotná výstavba se řídí propracovanou stavebnicovou technologií, takže jednotlivé velkoplošné panely se montují dohromady přímo na místě. Tato použitá technologie zaručuje dlouhou životnost.

rodinny dum od RD Rymarov

Úspora energií
S domy RD Rýmařov je možné ušetřit až desetitisíce na energiích ročně. Velkých úspor se dosáhne použitím kvalitní tepelné izolace především obvodových a stropních konstrukcí v základních verzích modelů. Mimořádně účelné tepelné ochrany domu se dosáhne izolační předstěnou o síle 60 mm.

Montovaný dům od RD Rýmařov je minimálně prostupný, takže v místnostech je v zimě příjemné teplo a v létě není zbytečné horko. Tím se snižují i náklady na topení a ochlazování domu.

logo RD Rýmařov