Přání je otcem myšlenky
Když už se vaše přání přesunulo do fáze, že rekonstrukce bude, pak vybírejte firmu, která je schopna zajistit rekonstrukci na klíč, sama dodá materiál a dílo vám předá kompletní. Pro firmu REMI ART ERBES, spol. s r.o. s dlouholetou zkušeností, je prioritou spokojenost zákazníka. Objednat si můžete rekonstrukci celkovou, kam spadá například obnova povrchů stěn i stropů, úprava dispozičního řešení příček, výměna podlah či dveří včetně zárubní. Prvním krokem k realizaci vašich představ je konzultace se zástupcem firmy a zjištění vašich požadavků, po dohodě následuje nabídka – to vše zdarma.
Dalším krokem je vyhotovení kalkulace na rekonstrukci, cena se vždy odvíjí od rozsahu zakázky. Po odsouhlasení klientem následuje návštěva projektanta, ten zaměří stavbu a zajistí statiku. Ohlášení stavby i stavební povolení vyřídí firma s plnou mocí od zákazníka.
Třetím krokem je samotná realizace: jak dlouho bude rekonstrukce trvat, je dáno rozsahem prací, termín je daný ve smlouvě a firma dbá na jeho dodržení. Samozřejmostí je úklid po skončení prací, objednat si lze i generální úklid či vyklizení celého bytu nebo domu.

Koupelna jako z pohádky

Starší nevyhovující koupelny zrekonstruuje firma s ohledem na přání zákazníka a jeho finanční požadavky. Vaše poptávka bude zpracována zdarma, patří sem i pomoc při výběru sanitárního zařízení a materiálů. Vybírat můžete z českého sortimentu dlažby, obkladů, umyvadel a ostatního vybavení, pokud se vám více líbí cokoliv z dovozu, firma vše dodá podle dohody. Pracovníci firmy REMI ART ERBES jsou odborníky s dlouholetými zkušenostmi, dodržují normy provozní i hygienické, a po skončení rekonstrukce po sobě uklidí.

cervena koupelna

Panelákový horor - bytové jádro
Hrůza umakartových bytových jader je známa všem obyvatelům panelových bytů: nevzhledná tmavá koupelna, leckdy ještě s plechovým umyvadlem na otočné noze a málo místa. Po rekonstrukci bytového jádra si můžete dopřát komfortní a pohodlnou koupelnu i vy. Příprava a výběr materiálů (včetně sanitární keramiky) je zohledněna při vizualizaci, kde uvidíte, jak by mohla vaše nová koupelna vypadat. V této fázi můžete provést různé změny a zeptat se na všechny podrobnosti. Nabízí se i možnost prohlídky hotové rekonstrukce bytového jádra. Využít můžete služeb projektanta, s vaší plnou mocí bude zařízeno i povolení budoucí stavby. Vybourané bytové jádro se vyzdívá tvárnicemi YTONG, nebo se montuje ze sádrokartonu. Dovoz veškerého materiálu, odborné práce a konečný úklid je opět samozřejmostí.

toaleta

Kuchyň je srdcem domácnosti
Jako ve všech předchozích případech, je i poptávka na kuchyň zpracována zdarma. Po odsouhlasení návrhu následuje zaměření a vizualizace budoucí kuchyně. Nábytek na míru, ať jsou to kuchyňské skřínky nebo vestavné skříně, budou vyrobeny dle přání a finančních požadavků. Spotřebiče podle vašeho výběru firma doveze a nainstaluje, a tak se budete moci těšit z kompletně připravené nové kuchyně.

kuchyne v dekoru vanilka, tresen

Sníte o nové kuchyni, koupelně nebo chcete celkovou rekonstrukci bytu? Neváhejte se obrátit na firmu REMI ART ERBES, spol. s r.o., jejíž zaměstnanci provádí práce zednické, montáž sádrokartonu, dále práce obkladačské, instalatérské, topenářské, elektrikářské, malířské a natěračské. Jistě vás potěší, že se všemi řemeslníky se domluvíte česky.

Tak na co ještě čekáte? Sny se přece mají plnit.
logo REMI ART ERBES