Instalaci ABB-free@home® je možné ovládat s pomocí standardních ovladačů, termostatů nebo žaluziových spínačů, které se umisťují na stěny místnosti. Lze jej samozřejmě ovládat i skrze dotykový display se 7“ obrazovkou, vnitřním dotykovým panelem s úhlopříčkou 4,3“, stejně tak i chytrým telefonem nebo tabletem.

ovladani systemem ABB-free@home

Obohaceno o český design

Novinkou letošního roku je rozšíření o české designové řady, které jsou velmi oblíbené a žádané. K dostání tak jsou nejen stávající kryty future® linear, solo® a solo® carat, ale i novinky Tango®, Time® a Time® Arbo. S nimi lze vytvořit celou instalaci.

Designove rady vypinacu For Style

Designove rady vypinacu For Life

Spojení s domovními telefony
Díky displeji s dotykovou 7“ obrazovkou je možné systém ABB-free@home® propojit s domovními telefony WelcomeMidi, což je další třešnička na dortu. Obrazovka v tomto případě slouží i jako displej, na kterém je možné zobrazit obraz z venkovního videotabla. Samozřejmostí je ovládání přijímání hovoru, odemknutí zámku dveří nebo branky a celá řada dalších funkcí, které domovní telefony nabízí.

domovni videotelefon s hands-free

Meteorologická stanice

Panel zobrazuje mimo jiné například informace z venkovní meteorologické stanice. Ta se letošní rok zařadila do standardního vybavení systému. Venkovní meteorologická stanice měří a následně zobrazuje hodnoty rychlosti větru, venkovní teploty, jasu nebo informace o dešti.

venkovni meteorologicka stanice

Přesvědčte se na vlastní oči, přijďte za námi na FOR ARCH

Chcete se dozvědět více informací o novinkách v oblasti domovní automatizace? Zaujal vás systém ABB-free@home®? V tom případě neváhejte a přijeďte se za námi podívat na 28. mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH, který se koná ve dnech 19. - 23. září. Na výstavišti PVA Letňany nás najdete v hale 4, stánek A20.

veletrh for arch


www.abb.cz/nizke-napeti