Zdraví začíná v ložnici
Stále více z nás věnuje pozornost svému jídelníčku a snaží se volit jeho skladbu tak, aby byla co nejzdravější, což se příznivě odráží na našem zdraví. Neméně důležitou součástí zdravého životního stylu je také kvalitní spánek, nenahraditelný způsob relaxace, při němž dochází k regeneraci našeho těla i mysli. Vynikající ortopedické vlastnosti, které poskytnou naší páteři dokonalou oporu, by měly být u kvalitní matrace samozřejmostí.
Prestižní výrobce matrací, tváří jehož produktů je Alena Šeredová, PerDormire, se však rozhodl zajít ještě dále a nabízí svým zákazníkům kolekci BIO matrací s významným podílem přírodních složek (esenciálních olejů nebo sóji) použitých pro výrobu jádra matrace nebo potahu.
Alena Seredova tvar PerDormire

Šetrné ke zdraví, šetrné k přírodě
Díky tomu mohou produkty z BIO kolekce matrací PerDormire vedle vynikajících ortopedických vlastností svým uživatelům nabídnout ještě další přidanou hodnotu, a to v podobě přínosu pro jejich zdraví. Použité BIO materiály působí na lidský organismus relaxačním účinkem a svými ortopedickými vlastnostmi zajišťují zdravý a nerušený spánek. Jejich výroba je navíc ekologická, protože suroviny získané tradičně z ropy jsou v případě BIO pěny nahrazeny surovinami z přírodních olejů získaných cestou, která je šetrná k životnímu prostředí.
Další předností těchto prémiových matrací jsou výborné hygienické vlastnosti, rovněž dané použitím přírodních materiálů, které jsou součástí i řemeslně zpracovaného potahu s doplňkovou úpravou (například stříbro, uhlíková vlákna, bambus a další).

matrace PerDormire

Spánek v harmonii s přírodou
Zákazníci si mohou vybrat z několika variant. První je sendvičová matrace z líné pěny Bio Mind Plus se snímatelným potahem obsahujícím přírodní extrakty a mikrokapsle s čerstvou vůní Fresh, vybavená bočním provzdušňovacím pásem.
Druhá, matrace PerDormire Ergomind, má díky stříbru obsaženém v potahu nejen vynikající antimikrobiální vlastnosti, ale také vynikající schopnost pohlcovat pachy. Třívrstvé jádro v kombinaci se sedmi ortopedickými zónami zajišťuje neobyčejně vysoký komfort. Matrace je navíc vybavena propracovaným systémem větracích kanálků a lemů.
Vrcholným modelem v kolekci BIO je dozajista matrace Genesi HD, která nabízí paměťovou pěnu s nejvyšší hustotou ve své třídě pro bezkonkurenční pohodlí, doplněnou o potah s obsahem stříbra a hliníku.
Zdravý a pohodlný spánek Vám samozřejmě přinášejí všechny matrace z řady PerDormire BIO.

                                 logo PerDormire

Více o jednotlivých BIO matracích najdete na stránkách www.perdormire.cz. Myslete na své zdraví a vyberte si jednu z nich.