A protože letní dny rychle běží, rychle hurá do obýváku. Pokud se poohlížíte po komplexním řešení, jak zařídit svůj obývací pokoj, naše rada zní: jděte do obývací sestavy!

Přátelská dubová atmosféra
Neodolatelné spojení populárního vzhledu světlého dřeva a vysoké variability, to je šmrncovní, a zároveň nadčasová sestava SYLT v provedení imitujícím Dub Sheffield. Součástí skříněk je také LED osvětlení. V případě, že potřebujete vytvořit zázemí pro velkou rodinu, která se sejde kompletně jen občas, bude se Vám hodit praktický rozkládací stůl.

nabytkova sestava Sylt

Ve znamení elegance
Že si více potrpíte na atraktivní moderní design? Sestava CUBE, která je dílem mistrů Italů, Vás dostane. Svou jednoduchostí a rafinovaností. Možností volby z mnoha barevných variant a materiálových kombinací. Poskládejte si z krychliček elegantní obývací stěnu, která jen tak z módy nevyjde a až vás přestane bavit, tak ji jednoduše přestavte!

nabytek Cube Kombi

Posaďte se u nás

Jestliže chcete sobě i svým hostům dopřát pohodlné posezení (a v případě, že se zdrží přes noc, tak také poležení), potřebujete pořádnou sedačku. Nejlépe takovou, jakou je sedací souprava TOBY, která se může pochlubit polohovatelnými područkami, posuvnými opěradly s možností regulace hloubky sedáků, stejně jako možností rozkladu a praktickými úložnými prostory. Možnost volby z pestré palety kvalitních materiálů je samozřejmostí.

sedacka Toby

Na předsíni záleží
Reprezentativní místností není pouze obývací pokoj, ale také předsíň. Dodejte té své atraktivní vzhled! Na stránkách www.atraktivni-nabytek.cz si můžete vybrat celkem z 30 předsíňových programů a doladit tak vizitku svého bydlení dle Vašeho gusta.

predsinovy nabytek Reno
Náš tip: Předsíňový nábytek RENO nabízející dvě varianty provedení: buď bílý vysoký lesk v kombinaci s šedou, nebo bílý vysoký lesk v kombinaci s bukem.


Nečekejte na září!
Zvelebujte své bydlení v čase, který je k tomu ideální. Po celý srpen, tedy od 1. 8. do 31. 8. platí na veškerý sortiment obchodu Atraktivni-nabytek.cz (kromě 30 předsíňových programů zahrnuje více než 200 obývacích programů) super sleva 10%! Když k tomu ještě přidáte dopravu, nastěhování a montáž zdarma, byla by velká škoda čekat až na září, nemyslíte?