Tepelná pohoda na dotyk
Klíčové ovládací prvky moderní domácnosti by měly být uživatelsky přátelské a zaručovat tak svým majitelům maximální komfort a snadné ovládání. Další důležitý požadavek představuje elegantní design, který nepůsobí v interiéru rušivě. Všechny tyto nároky spolehlivě splňuje nový termostat dánského výrobce DEVI: DEVIreg™ Touch
s ovládáním pomocí dotykového displeje určený pro regulaci vytápění. Stačí se jen dotknout a tepelná pohoda u Vás doma se změní na požadovanou úroveň.



Jednoduchý, chytrý a spolehlivý
Dalšími přednostmi dotykového termostatu DEVIreg™ Touch
jsou vedle snadného ovládání s přehledným menu a krásného nadčasového designu jednoduchá instalace (kterou navíc usnadní praktický průvodce), stejně jako kompaktnost s termostaty jiných značek. Díky tomu nachází DEVIreg™ Touch své uplatnění jak v novostavbách, tak při rekonstrukcích starších objektů. Termostat lze bez problémů instalovat prakticky do všech rámečků. Co jako uživatelé dále oceníte, je servis a záruka 5 let, která je důkazem špičkové kvality. Co nás dále zaujalo, to byl systém kódů pro odstraňování problémů na dálku, anebo balíček pro snížení spotřeby energie, který zahrnuje například detekci otevřeného okna, informace o spotřebě energie a inteligentní časovač.



Přesvědčte se sami
Že byste se s novým termostatem DEVIreg™ Touch
rádi seznámili blíže? Není nic snadnějšího, než si na webu www.touch.devi.cz, ve svém telefonu či tabletu vyzkoušet virtuální termostat, který představuje kopii 1:1 termostatu DEVIreg™ Touch , a přesvědčit se sami.