Designové dveře
interiérům sluší Designové dveře PRÜM si domů pořizuje čím dál více majitelů domů a bytů pojatých v moderním i tradičním stylu. Důvodů je několik. Těmi hlavními jsou kvalita za rozumnou cenu, dobrá mechanická odolnost, krásný dekorativní vzhled a možnost volby z nekonečně dlouhé řady různých dekorů. Právě díky kombinaci těchto vlastností dokážou designové dveře PRÜM vkusně dotvořit každý interiér.



Nový 3D dekor: Touch Pinie
Interiérové prvky s 3D dekorem, jako jsou především obrazy, plakáty a další dekorativní předměty, se těší rostoucí oblibě. Tak proč by se jím nemohly pyšnit také dveře? Novinkou roku 2013 se stal nový 3D povrch dveří CPL Touch Pinie v provedení Standard a Stil ST 1 až 5. Dopřejte svému interiéru nové dveře s krásným vzhledem a zajímavou 3D strukturou. 3D povrch lze využít jak pro klasické interiérové, tak pro požární či vstupní dveře.



Více inspirace pro Vás

Pokud byste rádi zútulnili svůj domov dveřmi s jiným 3D dekorem, máme pro Vás dobrou zprávu: Nový povrch z kolekce CPL Touch – CPL Touch Dub je již na světě. A protože dobrých zpráv není nikdy dost, máme pro Vás ještě jednu, kterou je 20% sleva na designové dveře. PRÜM. Více inspirace ze světa dveří načerpáte na novém webu www.prum.cz anebo v síti prodejců PRÜM Partner. Přivítejte jaro novými dveřmi!