Zkušenosti, výběr a profesionalita
Pokud se zajímáte o kuchyně, jistě Vám nemohlo uniknout jméno Sykora. Co se však za touto značkou kuchyní skrývá? Léta zkušeností, široký výběr kuchyní, nejmodernější kuchyňská technika a profesionální přístup. Zjistili jsme, že kuchyně Sykora nedávno oslavily své osmnácté narozeniny. Společnost totiž vznikla již v roce 1992. V současné době svým zákazníkům nabízí velmi bohatý sortiment v celkem šedesáti kuchyňských studiích po celé České republice. 

Kuchyňské studio v Průhonicích
Jedno ze zmíněných šedesáti kuchyňských studií má své sídlo v OD Spektrum v Průhonicích u Prahy. Vzniklo v roce 1999 a od té doby si získalo stovky spokojených zákazníků, kteří vedle profesionálních služeb na nadstandardní úrovni oceňují především individuální přístup ke každému z nich. Protože kuchyňské studio Sykora Průhonice je autorizovaný showroom kuchyní Sykora, najdete zde dokonale promyšlené kuchyňské sestavy v různých provedeních a designech. Značka Sykora byla vždy synonymem nejvyšší možné kvality v oboru, a proto není divu, že si firma vybírá pouze takové obchodní partnery, kteří jsou zárukou kvality, jako je světová jednička v oblasti domácích i vestavných spotřebičů Miele, Siemens, Bosch, AEG a další. Dodavatel žulových pracovních desek a desek z konglomerovaného kamene Technistone je firma Kámen Servis a výrobce dřezů včetně příslušenství Franke či Blanco. 



Nehynoucí klasika
Naši přehlídku kuchyní začneme tím, že nejprve potěšíme všechny milovníky interiérů vyznačujících se klasickou útulnou atmosférou. Kuchyně z třešňového či kaštanového dřeva honosící se vynikajícím řemeslným zpracováním zde pochopitelně nemohou chybět. Neobyčejně působivou tvář dodá kuchyni i dubové dřevo. 



Moderní kuchyně
Je libo raději moderna? Tak proč si rovnou nepořídit kuchyni dle nejnovějších trendů? S ostrůvkem tak dlouhým, že konkuruje kuchyňské lince, s troubami umístněnými pěkně nad sebou a v čistém elegantním designu? Rozhodnout se můžete třeba pro novinku, kterou je decentní americký ořech, indická jabloň, či Exklusive line v barvě lilku. 



Navštivte web nebo kuchyňské studio 
Ať už zařizujete novou, nebo rekonstruujete svou starou kuchyni, doporučujeme Vám navštívit webové stránky
www.sykora-kuchyne.cz, nebo přímo moderní kuchyňské studio v Průhonicích, kde Vám na základě půdorysů vypracují návrhy, které Vám odprezentují přímo v 3D modelu v životní velikosti. V rámci poradenských služeb rovněž stojí za zmínku zajímavé možnosti financování, které Vám ušetří spoustu peněz i starostí. 



Nevíte si rady, pro jakou barevnou kombinaci a provedení se rozhodnout? Promítnou Vám zde stovky kuchyní, které již zákazníkům zrealizovali a jistě zde naleznete právě tu, kterou by jste si sami přáli.

Navštívit je můžete kdykoli, neboť mají otevřeno každý den od 10.00 – do 21.30h. 

Přejeme Vám dobré pořízení a pohodové vaření i stolování ve Vaší kuchyni!

Kuchyňské studio Sykora Průhonice
OD SPEKTRUM Průhonice
Obchodní 113
251 01 Čestlice – Průhonice

Tel./Fax: +420 272 183 292
Mobil: +420 777 680 052
Email: info@sykora-kuchyne.cz
Otevírací doba: po - ne: 10:00 - 20:30