Zkrášlete si Váš interiér nebo exteriér palmami, bambusy, citrusovníky, rozkvetlými ibišky a mnoha dalšími druhy, aniž byste se museli obávat vlivu nepříznivých klimatických podmínek, plísní a škůdců! Zapomeňte na kompromisy mezi praktičností a estetičností a žijte jako v ráji!


Doba se mění!

Mnoho z nás si pod pojmem umělá rostlina představuje lacině vyhlížející nevzhledné monstrum, které pouze chytá prach. Doba se však mění! Společnost Pianeta, s. r. o., která distribuuje několik významných světových výrobců imitací živých rostlin, je toho důkazem. V jejím bohatém produktovém portfoliu najdete širokou škálu rostlin přirozeného vzhledu, od malých dekorativních květin určených pro aranžérské účely, až po obrovské stromy a palmy. Tajemství přirozeného vzhledu umělých rostlin nové generace mimo jiné spočívá v použití přírodních kmenů, které dodávají rostlinám realistický vzhled.

Mezi přední zákazníky patří především majitelé hotelů, restaurací, obchodních a relaxačních center, kanceláří a reprezentativních prostor. Napodobeniny živých rostlin se však díky přirozenému vzhledu a takřka nulovým nárokům na údržbu těší čím dál větší oblibě také u majitelů menších nemovitostí určených především k bydlení.

 

Vděčná imitace

Umělé rostliny nové generace patří mezi výrobky, které nám zpříjemňí a zjednoduší život. V porovnání se živými rostlinami, které vyžadují pravidelný přísun živin a odpovídající péči, představují jejich napodobeniny velmi ekonomické řešení, a to vzhledem k jejich pořizovací ceně a následným nákladům. Svou povahou tento druh rostlin šetří Vaše peníze i čas. Navíc si tento typ rostlin pořizujete bez rizika vadnoucího efektu. Vaši místnost tak mohou zdobit i rostliny, jejichž pěstování v našich klimatických podmínkách lze považovat za nadlidský úkol. Další výhoda těchto vděčných imitací rostlin spočívá například v tom, že nepředstavují žádné nebezpečí pro alergiky. Umělým rostlinám pochopitelně nehrozí ani napadení škůdci a nemocemi. Za zmínku stojí také jejich velmi dlouhá životnost. 

Tři řady rostlin

Nabídka věrných napodobenin živých stromů, palem a květin zahrnuje tři řady. Řadu Exclusive line, Real line a Evergreen line. První ze jmenovaných řad se může pochlubit špičkovou kvalitou zpracování a jedinečným designem od italského výrobce ILA. Luxusní imitace rostlin jsou dodávány včetně dekorativního obalu a granulátu.

Pro Real line je charakteristická unikátní technologie konzervace rostlin. Speciálně vypěstované rostliny procházejí technologií „zakonzervování“, čímž se eliminují nežádoucí vlastnosti živých rostlin. 100% realistický vzhled zůstane samozřejmě zachován. Vyrábějí se ve Francii a Španělsku.

V Asii vyráběná řada Evergreen line zahrnuje cenově atraktivní produkty s velkým výběrem modelů.

Kromě lákavého výběru zelených rostlin můžete Váš interiér zkrášlit také barevnými rozkvetlými květinami, které najdete v sekcích umělé květiny florum nebo ILA. Líbí se Vám sasanky nebo jiřiny? Ozdobte jimi Váš jídelní stůl.

 

Bohatý sortiment

Široká paleta distribuovaného zboží se neomezuje pouze na nabídku imitací živých rostlin. Na webu společnosti Pianeta, s.r.o. www.florum.cz můžete vybírat z mnoha dalších výrobků, jako jsou například dekorativní obaly v podobě květináčů a truhlíků, ozdobné popelníky, stylový polyratanový nábytek, vánoční dekorace, dále designové imitace objemných kamenů, nebo venkovní a interiérové fontánky včetně čerpadla s jednoduchou instalací. Zde nás nejvíce zaujala fontánka na cihlovém podkladě složená z několika džbánků vzájemně si předávajících tekoucí vodu.

 

Kompletní servis

Pokud Vás imitace živých rostlin nebo jiné výrobky nabízené firmou Pianeta, s.r.o., zaujaly, prohlédněte si fotogalerii na internetu na výše uvedené webové stránce. Kromě v úvodu jmenovaných interiérových rostlin, zde najdete také exteriérové rostliny, jako je například agáve, cypřiš, divoký fíkus, dracena, nebo bonsaje. V případě vážného zájmu neváhejte kontaktovat distributora, který Vám ochotně poskytne podrobnější informace, zašle tištěné katalogy, nebo Vám ochotně poradí ohledně zelené realizace Vašich interiérů, popř. exteriérů, při osobní návštěvě. Dodací lhůta se pohybuje od dvou do dvaceti dnů, dokonce včetně zakázkové výroby! Při manipulaci s rostlinami jistě oceníte jejich nízkou hmotnost a čistou práci. Jestliže si však na to sami netroufáte, neváhejte svěřit desénovou studii skládající se z několika variant, následnou instalaci včetně naaranžování odborníkům! I z obyčejné koupelny či zimní zahrady nebo holého obchodního centra vytvoří nádherný exklusivní prostor plný života!

Zdroj, foto: Pianeta s.r.o.

Přečtěte si také: Konferenční stolky