Každý z nás pak upřednostňuje jiný styl i barvy, a pro každou velikost koupelny je vhodný jiný nábytek. Velký výběr typů nábytku do malých i velkých koupelen přináší portál Galera.cz, kde si lze vybrat z nábytkových koupelnových setů i jednotlivých prvků a různých doplňků.

fialova leskla koupelnova sestava nabytu

Aby den začínal příjemně…
Moderně laděné sestavy koupelnového nábytku jsou určitě vše, jen ne nudné. Klasická bílá barva s leskem se skvěle hodí do každé koupelny. Atraktivní a velmi oblíbené jsou kombinace bílé se světlými přírodními dekory. Ti odvážnější mohou sáhnout po kontrastu bílého základu a tmavého odstínu nebo třeba elegantní fialové, kterou ocení především ženy.
Skříňky, vyrobené z kvalitního, vlhku a plísním odolného lamina lze postavit na zem, nebo zvolit závěsnou variantu. Závěsné skříňky dodají koupelně zcela jiný vzhled a navíc jsou neocenitelné při úklidu, kdy snadno vytřete celou plochu podlahy.
Moderně laděné sestavy koupelnového nábytku jsou vhodné nejen do prostorné novostavby, ale celkově změní i malou koupelnu panelákového bytu.

nabytek do male koupelny

Nábytkový set do koupelny nebo samostatné prvky?
To záleží na našich zvyklostech, možnostech i velikosti a tvaru koupelny. Pokud chcete mát koupelnu pěkně sladěnou, jsou pro vás nábytkové sety výhodné. Koupelnové sety se skládají vždy z několika modulů s úložnými prostory pro kosmetiku, hygienické a čistící potřeby a také koupelnový textil, některé jsou doplněné i o zrcadlo. To můžete zvolit elegantně jednoduché a ploché, orámované, nebo s otevřenými poličkami.
Stále populární jsou i zrcadlové závěsné skříňky. Pokud ji zvolíte ve světlé barvě, opticky zvětší celý prostor koupelny.

bily koupelnovy nabytek

Jaký koupelnový nábytek si vyberete vy?