Chytré vánoční osvětlení
Máte rádi barevná světýlka? Pak si jistě nedokážete konec roku bez světelné dekorace ani představit. Již je tomu skutečně mnoho let, co se stalo vnitřní i vnější osvětlení velmi populární vánoční dekorací. Jeho značná nevýhoda však do nedávna spočívala v tom, že veškerá umělá světelná krása měla velmi negativní dopady na životní prostředí. Dnes naštěstí existuje chytrý typ osvětlení, který šetří životní prostředí a zamezuje globálnímu oteplování. Použití tohoto druhu osvětlení se mimo jiné sympaticky odráží ve formě úspor elektrické energie. Řeč je o LED vánočním osvětlení, které ve srovnání se staršími typy světelné dekorace umožňuje ušetřit až 90% energie. Použité LED diody se navíc nezahřívají, a tak nehrozí jejich prasknutí. Není tedy divu, že se staly populárním zdrojem dekorativního vánočního osvětlení používaného jak v interiéru, tak v exteriéru.

Kouzelný interiér
Toužíte po tom, aby do Vašeho domova vstoupila hřejivá vánoční atmosféra? Pořiďte si interiérové vánoční doplňky. V internetovém obchodě www.elektro-osvetleni.cz najdete velmi bohatý sortiment úsporného vánočního osvětlení moderní generace. Mezi klasické interiérové doplňky nepochybně patří zářivá vánoční hvězda,či vánoční stromeček. Netrpělivé čekání na Vánoce, ať už doma, či v zaměstnání Vám pomůže zkrátit světelná dekorace v podobě romanticky zasněžené vesničky se zářícími světly. Okna Vašeho domu můžete ozdobit LED padajícími hvězdami, zvonky či sněhovými vločkami. Stromeček zase potěší, když jeho větve ověsíte nádhernými vánočními ozdobami a řetězy. 


Pohádkový exteriér 
Také odpočívající zahrada a vnější část domu si zaslouží okouzlující světelnou dekoraci! Pokud patříte mezi naprosté začátečníky v oblasti osvětlování exteriérů, vřele Vám doporučujeme tzv. startovací sadu teple bílých LED diod. K tomuto klasickému osvětlovacímu systému lze dokoupit i navazující sety, díky nimž oživíte například plot a další zajímavé prvky zahradní architektury. Co by to však bylo za kouzelnou zahradu bez osvětlených stromů? Tento bezpečný mikrožárovkový systém můžete použít také v interiéru. Jako v říši fantazie si budete připadat, když Vaše světelné dílo doplníte ještě mikrožárovkovým světelným systémem ve formě krápníků. Díky jeho rozměrům 500x50cm jej nikdo z kolemjdoucích nepřehlédne! 


Světelné dárečky pro děti
Dětskou tvářičku můžete rozzářit přímo pod vánočním stromečkem. Jak? No přeci, pokud jim pod ozdobené větve nadělíte některé z krásných nástěnných či stropních svítidel. Mladší děti jistě potěší, když v lampičce poznají svou oblíbenou pohádkovou postavu, třeba roztomilého medvídka Pú, nebo někoho z jeho kamarádů. Úspěch nepochybně sklidí i žertovné lampičky a stropní světla pro batolata. Malý letec si zamiluje lustr s motivem letadla v oblacích, usměvavé princezně můžete na strop nainstalovat milé sluníčko. Že by Vaše děti raději hrošíka? Byl by tu jeden krásně modrý v úsporném LED nasvícení. Několik svítidel dokonce obsahuje interaktivní části, se kterými si mohou děti hrát. Nebojte se, že Vaše ratolesti během hry svítidla poškodí! Jsou velmi odolná. 


Starší děti jistě ocení lampičky Felix nebo Waldo. V kategorii dětských úsporných LED svítidel nás nejvíce zaujala novinka roku 2009. Jedná se o moderní lampičku s polohovatelným ramenem z kolekce z Multi- Massive z kombinace kovu a plastu, která se může pochlubit tím, že plně vyhovuje ekologickým požadavkům.

Také považujete svítidlo za vhodný vánoční dárek? Nahlédněte tedy do galerie dětských svítidel a pořiďte svým dětem milý doplněk, který zútulní jejich pokojíček! 

Přejeme Vám krásný advent a veselé Vánoce plné světla!

BON JOUR Illumination s.r.o.
Pod Vodovodem 4
150 00 Praha 5 - Jinonice
Tel./Fax:
+420 251 564 600
http://www.elektro-osvetleni.cz