Proto jsme pro vás vytvořili venkovní saunu OUTDOOR, která vám přináší dokonalou relaxaci v soukromí vaší zahrady. Sauna není pouze potírna, ale je to celý soubor dalších částí, jako je například odpočívárna a ochlazovna. Pokud se bavíme o privátní sauně, je nám jasné, že do sauny přijdeme nazí, pouze v kiltu, županu, nebo ručníku a jdeme se rovnou prohřát. Po lázni je potřeba se ochladit, a to nejlépe v ochlazovací kádi nebo pod polévacím vědrem a ulehnout v odpočívárně na ergonomicky tvarovaná lehátka. A právě naše venkovní sauna OUTDOOR vám toto vše umožňuje na 15 m2.



Venkovní sauny OUTDOOR mají pultovou střechu a vnější stěny z masivní thermoborovice napuštěné olejem. Zastřešená terasa je součástí sauny a slouží pro umístění odpočívárny, grilu, nebo případně i ochlazovny.

interier outdoor sauny
Vnitřní prostor potírny si můžete vybrat z naší široké materiálové nabídky.


Samotná stavba sauny je velice rychlá. Od vás potřebujeme pouze základovou desku a přívodní kabel 5 x 2,5 CYKY. Venkovní sauny OUTDOOR mohou obsahovat i topidla na dřevo, které ještě více dokáží umocnit pocity a přinést vám netušené relaxační uvolnění.

outdoorova sauna

Výhody venkovních saun OUTDOOR

• Venkovní sauny vyrábíme v ČR ve vlastním moderním výrobním závodě z kvalitních zahraničních materiálů a technologií.
• Nabízíme 3 typizované modely, ale saunu vám rádi vyrobíme na míru.
Kvalitní materiály – obklad vnějších stěn je z masivní thermoborovice napuštěné olejem.
• Nadstandardní doplňkové vybavení na přání.
• Bohaté vnitřní vybavení sauny v ceně.
• Zajistíme zaměření, dopravu, montáž v ceně.