Široká nabídka dětských postelí
Dětská postel patří mezi nejdůležitější součásti vybavení dětského pokoje. Jen si někdy zkuste spočítat, kolik času na ní dítě stráví! A protože správně zvolená postel je jedním ze základních předpokladů zdraví našeho dítěte (jde o správný vývoj jeho páteře i kvalitu pravidelného odpočinku), měli bychom ji vybírat opravdu pečlivě. V obchodě Nábytek-Nej.cz nás zaujala široká nabídka dětských postelí. Našli jsme zde postele z masívu, postele poschoďové, multifunkční dětské postele, postele do dětských sestav a mnoho dalších. Pokud tedy vybíráte dětskou postel, jistě oceníte naše tipy:

 
Dětská postel Charley.

Praktické postele s nádstavcem
Dětská postel Charley s nádstavcem poskytuje nejen vysoce komfortní zázemí pro nerušený spánek, ale také nabízí velkorysé úložné prostory, a to jak ve spodní části postele, tak i v nádstavci nad postelí. Není divu, že se těší velké oblibě menších i větších dětí a patří mezi nejprodávanější. Praktickým nádstavcem je vybavena také postel Fresno, která je vhodná nejen do dětského, ale i do studentského pokoje. Vybrat si můžete celkem ze čtyř barevných provedení.

 
Multifunkční dětská postel Fresno.

Tak trochu jiné postele
Multifunkční dětská postel Fresno nejenže nabízí dostatek úložných prostor v podobě šuplíků a komody, ale její součástí je také psací stůl s regály na kolečkách. Při manipulaci s nábytkem oceníte výsuvy s kvalitními pojezdy. Jinou variantu netradiční postele představuje postel pro děti Jesper, která má sice jeden šuplík, ale protože je součástí promyšleného modulového systému, může se stát základním komponentem dětského pokoje snů. Neméně sofistikované řešení nabízí dětská postel Jesper orange, do jejíhož vysunutého šuplíku stačí jen umístit matraci a spaní pro dvě děti je na světě. Na výběr máte také z modrého a růžového provedení.

 
Dětská postel Jesper.

Kde nakoupíte
Všechny tyto krásné dětské postele a další dětský nábytek z Holandska, který je známý svou vynikající kvalitou a krásným designem, koupíte v internetovém obchodě www.nabytek-nej.cz. Při nákupu oceníte rychlost dodání, neboť téměř veškerý sortiment je skladem, příznivé ceny a dopravu zdarma.

www.nabytek-nej.cz