Na internetových stránkách www.mimishop.cz/dodo můžete dětem vybrat něco hezkého k svátku, něco většího k narozeninám, něco menšího ke Dni dětí, anebo můžete kompletně zařídit pokojíček děťátka, které se již brzy chystá na svět. 

Od hodin až po nábytek

Zařizovací předměty od tikajících hodin, přes metry, lampičky, magnetky, věšáčky, dekorace nejrůznějších tvarů, motivů a barev, až po nábytek, to vše můžete vybírat na stránkách www.mimishop.cz/dodo. Stačí jen nalistovat příslušnou webovou stránku, vzít do ruky virtuální nákupní košíček a můžete pohodlně procházet jednotlivá oddělení. Prohlédnete si bytové doplňky, menší i větší dekorace, nábytek, nebo speciální oddělení Makové panenky. Také sekce veselé dvojice Pata a Mata, stejně jako hodinové strojky se těší na vaši návštěvu. A až bude váš košíček dostatečně těžký, vysypete to, co můžete koupit zase jindy, a přejdete k pokladně. 

Zábavné hodiny

Děti mají rády hodiny. Zprvu se jim líbí, jak tikají, a jak se pohybují jejich ručičky. Až trošku povyrostou, naučí se znát čas. S hodinami s motivem pejska, slunečnice nebo makové panenky to bude pro ně hračka. Kluky potěší hodiny ve tvaru fotbalového míče, holčičky zase budou s radostí sledovat čas na ručičkách usměvavé berušky. A slona, nebo delfína, toho má přec rád každý. Ručně malované dřevěné hodiny, které zavěšíte na zeď, budou užitečným doplňkem i ozdobou každého dětského pokoje. Jejich kamarádi a kamarádky zatouží po stejných. 

Podívej, jak rostu!

Na ničem není vidět, jak rychle plyne čas, jako na tom, jak rostou děti. Veselé dřevěné metry vám ochotně ukážou jejich přírůstky. Děti si můžete nechat změřit třeba u paní žirafy nebo u pana hada. Stejnou službu vám rádi prokážou také Pat a Mat. Upevnit dětský metr na stěnu je hračka. Můžete tak učinit pomocí vrutů, a hmoždinek, což je součástí balíčku, nebo je přilepit na stěnu oboustrannou lepicí páskou. Vaše děti bude měření bavit. Možná se i nechají přemluvit k tomu, aby jedly zdravé potraviny, jako je například zelenina, když se po tom prý roste. 

Aby se dětem sladce usínalo

Aby děti pěkně rostly, potřebují dostatek spánku. Ne každé dítko však rádo usíná samo a navíc potmě. Mnoho dětí si přeje, aby po večerní puse nezůstaly ve svém pokojíčku samy. Nástěnné lampičky zaženou všechny jejich obavy a zaplní jejich pokojíček mírným příjemným osvětlením, při kterém lze pokojně usnout. Jak by také ne. Ve společnosti hrocha v tričku, smějících se hříbků, měsíčku s hvězdičkami, nebo šneka s motýlkem nebude vašim nejmenším členům rodiny vůbec smutno. Zajímavá je také lampička se slůnětem, která je oblíbenou kombinací 2v1. Slůně totiž drží ve svém chobotu hodiny. 

Každá věc má své místo

Je dobré děti učit, že každá věc má své místo. Ukládání věcí na dřevěné poličky s nádhernou dekorací je určitě bude bavit. Polička, jejíž okraje drží baculatí hrošíci, milé velryby, chytří delfíni, nebo kdy se jednoho konce ujme Pat a druhého jeho parťák Mat, rozhodně nemá chybu! 

Hlavně aby bylo veselo

Dekoraci můžete koupit dětem buď hotovou, nebo nehotovou, kterou si samy domalují (barvami, které lze také objednat) a budou hrdé na to, že samy také přispěly k výzdobě vlastního pokojíčku. A čím si mohou svůj pokojíček ozdobit? Pestrobarevnými rybičkami, vosami, motýly, ale i květy, nebo rovnou celou sadou, třeba tou s názvem šnečí louka. Nebo dají vaše děti přednost moři a rybičkám, případně velrybám? 

A to není všechno!

Ručně malovanými dekorativními rybkami a dalšími zástupci nejen z říše zvířat a rostlin náš sortiment rozhodně nekončí. Na www.mimishop.cz/dodo najdete vedle poliček také hezké dřevěné věšáčky a úchytky, kromě dekorací si mohou děti ozdobit pokojík také líbivými foto rámečky s fotografií toho, co mají rádi, nebo s vlastními obrázky. Jsou oblíbenci vašich dětí kutilové Pat a Mat? Nemusíte se zdržovat beruškami a šnečky a můžete jít rovnou do vlastní sekce těchto dvou šikulů. Tak ať se vám dílko podaří a uděláte dětem radost!

DODO