Na nábytku záleží 
Nábytek výraznou měrou ovlivňuje spokojenost našeho bydlení. Proto se při jeho výběru vyplatí zvolit sortiment prodejce, který je známý svou kvalitou a ochotou splnit přání svých zákazníků. Česká firma JENA-nábytek  patří mezi přední prodejce nábytku v České republice. Ve svých moderně a elegantně zařízených prodejnách v Brně, Praze, Olomouci, Českých Budějovicích a Hradci Králové stále rozšiřuje svůj sortiment a dbá na to, aby zákazníci měli při nákupu dokonalý komfort. Za pár dnů se otevře již druhá brněnská prodejna v obchodním centru Futurum Brno a na léto se připravuje otevření již sedmé prodejny v ČR.

                             

Velký výběr a pohodlný nákup 
Z důvodu rozšíření působnosti a rozšíření služeb firma otevřela také svůj e-shop www.jena-nabytek.cz, který se díky velmi dobře propracovanému systému objednávek a výhodě využití zázemí kamenných prodejen stal špičkou v elektronickém obchodu s nábytkem.  Prostřednictvím e-shopu máte možnost objednat si také zboží, které není v nabídce kamenných obchodů a vybrat si tak z téměř 8000 položek s možností bohatého výběru látek a variací. Nás v sortimentu JENA-nábytek zaujaly moderní pohovky se zajímavým designem. Za zmínku rovněž stojí bohatá nabídka obývacích pokojů. Překvapila nás například variantnost obývacího systému TOP, který lze využít v desítkách kombinací pro vybavení obývacího pokoje, ložnice, dětského pokoje či kanceláře. To je však pouze malá ochutnávka ze široké palety nábytku pro celý byt či dům, kde nechybí sektorové kuchyně, jídelní kouty, ložnice, dětský nábytek, předsíně, skříně a mnoho dalšího. 

 

Komplexní služby 
Pokud tedy zařizujete svůj domov, můžete nakoupit buď klasickým způsobem, anebo v pohodlí svého domova či kanceláře. Nákup po internetu upřednostňuje spíše mladší generace, která dokáže ocenit mimo jiné to, že je e-shop www.jena-nabytek.cz také na facebooku, kde se dozví rychle aktuální novinky v nabídce eshopu. Někteří raději nakupují v příjemném prostředí kamenných prodejen. Nezávisle na tom, jaké formě nákupu dáte přednost, jistě vedle široké nabídky kvalitního bytového nábytku oceníte komplexní doprovodné služby, především montáž a dopravu kamkoliv v ČR za příznivé ceny. Výhodou je určitě i možnost vyzvednout si osobně zboží na jedné z kamenných prodejen. A pokud máte v sobě soutěživého ducha, můžete se zapojit do některé z pravidelně vyhlašovaných soutěží o hodnotné ceny.

Přejeme Vám na
www.jena-nabytek.cz spokojený nákup! 



www.jena-nabytek.cz