Proč Woodplastic?
Vzhled připomínající dřevo je jedna věc, vyzdvihované jsou však především vlastnosti. Ploty jsou vyráběny z materiálu Woodplastic, známého pod označením WPC. Jedná se materiál složený cca z 60% z dřevité části a 40% kvalitního a bezpečného plastového polymeru, což ho činí odolným vůči negativům pravého dřeva a zároveň efektním vzhledově – snadno ho se dřevem zaměníte.

plotova prkna Woodplastic

Dlouholetá záruka a nenáročnost
Výrobní technologie je léty ověřená, vývojem prošla v Americe a dnes česká výroba užívá licence Strandex. Materiál, ze kterého jsou jednotlivé plotové plaňky vyráběny, je prvotřídní, vydrží dlouhé roky v neměnném stavu, nekroutí se, nesesychá a udržuje si svou barevnost. Navíc je zde záruka 25 let proti hnilobě, plísni a napadením hmyzem, což jsou nečastější neduhy pravého dřeva ve venkovních podmínkách.

bezudrzbovy plot

Plotová prkna jsou vyráběna ve třech základních velikostech, v několika barevných odstínech a dokonce i v žíhaných variantách. Volit lze také mezi hladkými prkny, povrchem s přírodní texturou a prkny se vzhledem dřeva.
Časová a ekonomická nenáročnost se projevuje především v okamžiku, kdy si uvědomíte, že plot není třeba natírat ani mořit. Pokud je zašpiněný, stačí ho opláchnout vodou. Odolává rozmarům počasí a údržbu nepotřebuje ani při extrémnějších zimních podmínkách.

varianty drevoplastovych planek

Art Bazény: Plotové a terasové centrum Nebovidy
Při nákupu vždy vyžadujte certifikát originality, jen tak si budete jisti, že získáváte skutečně kvalitní produkt společnosti WPC – WOODPLASTIC a.s.

plotove centrum

V největším moravském plotovém a terasovém centru spol. Art Bazény s.r.o. v Nebovidech nedaleko Brna, si tuto starost můžete odpustit a navíc si zde můžete jednotlivé produkty a vzorové ukázky plotů prohlédnout přímo.