Markýzy podle nejnovějších trendů
Nabídka předního výrobce stínící techniky vždy odráží nejnovější trendy v oblasti stínění. Markýzy Rolrols, které jsou vyrobené z 100% akrylového vlákna, se vyznačují nejen dlouhou životností, stálobarevností, ale také svým elegantním vzhledem. Možnost volby z 260 barevných odstínů a 18 typů konstrukcí umožňuje nalézt řešení pro každý dům.



Příjemné klima po celou sezónu
Mezi další přednosti markýz Rolrols patří impregnace vůči vodě a plísním, UV stabilizátor, stejně jako antistatická úprava. Tyto markýzy podle nejnovějších trendů Vám zajistí příjemné klima po celou sezónu.



Doplňky pro větší pohodu
Pro větší pohodu můžete své markýzy vybavit celou řadou doplňků, jako je například dešťový senzor, otřesové čidlo, anebo větrné čidlo. Největší oblibě mezi zákazníky se těší čidlo na slunce a vítr. Právě proto pro ně společnost Rolrols připravila zajímavou nabídku: čidlo na slunce a na vítr zdarma.



Čidlo Slunce – Vítr zdarma
Čidlo Slunce – Vítr podstatně prodlužuje životnost markýzy, a to tím, že ji kompletně chrání proti větru. Automatika slunce sloužící k vytažení markýzy po východu slunce a k jejímu stažení při západu slunce podstatně zvyšuje uživatelský komfort. Větrnou automatiku lze nastavit lze přednastavit dle zadaných hodnot na ovladači. Tak proč ho nemít zdarma?



Využijte akční nabídky
Využijte nejnovějších trendů ve stínící technice i akční nabídky Rolrols a užijte si letošní sezónu naplno. Více o markýzách a dalších prvcích moderní stínící techniky najdete na stránkách výrobce www.rolrols.cz.