Chcete se o kráse dřevěného koupelnového nábytku přesvědčit na vlastní oči? Přijďte se podívat do nově otevřeného showroomu firmy Sapeka, která je specialistou na netradiční koupelnový nábytek.

 

Dřevěná vana již není pouhým snem

Židle, stoly, postele, většina nábytku kolem nás je ze dřeva, od kuchyně přes ložnici až po zahradní nábytek. Dřevo působí velmi teplým a příjemným dojmem a navozuje místnosti útulnou atmosféru. Proto není divu, že je od nepaměti nejoblíbenějším druhem materiálu na výrobu nábytku. Existují však místnosti, které není zvykem vybavovat dřevěným nábytkem. To platí zvláště pro koupelny, kde je vysoká vlhkost vzduchu, a kde se předpokládá přímý kontakt nábytku s vodou. Pokud jste si o dřevěné vaně ve vaší vlastní koupelně nechávali jen zdát, vězte, že vás z tohoto snu probudíme, abyste jej mohli realizovat.

 

Stoletá tradice

Společnost Blumenberg, jejíž výrobky Sapeka mimo jiné prodává, vyrábí nádoby na vodu z masivního dřeva již celé století. Používá velmi kvalitní homogenní dřevo Kambala, nebo modřín se souměrnou strukturou. Výrobky z tohoto dřeva jsou odolné vůči tlaku a vysoce rezistentní. Nádherné dřevěné vany, které vás nebudou nikdy studit, umyvadla, sprchové vaničky včetně doplňků, jako je například saunový polévací kbelík, to všechno si můžete dopřát podle libosti. Dřevěný nábytek vnese do vaší koupelny krásnou atmosféru s nádechem nostalgie. Vaše příjemné pocity při koupání v dřevěné vaně jistě umocní volba správného doplňku, jako je například zádová opěrka.

 

Buďte bez obav

Máte obavy, že by váš dřevěný koupelnový nábytek mohl být zdrojem starostí? Tak na ně můžete klidně zapomenout. Povrchové úpravě dřevěného nábytku se věnuje patřičná pozornost, díky níž je dřevo chráněno před vlhkostí, je příjemné pro pokožku těla a navíc vykazuje vynikající hygienické vlastnosti. Dřevěné boční latě každé vany jsou k sobě staženy ocelovou obručí, aby odolaly tlaku vody. Proto můžete být bez obav, pokud ovšem dřevěným vanám a dalším výrobkům dopřejete péči, kterou si zaslouží. Tato péče naštěstí není příliš náročná. K údržbě můžete použít stejné prostředky jako na akrylátové vany. Po použití se však doporučuje, vytřít nábytek suchým hadrem.

 

Zahrádka k pohledání

Na internetovém obchodě firmy Sapeka Vás jistě potěší také výrobky, které jsou určeny do exteriéru. Vaší zahradě můžete udělat radost dešťovým sudem, nebo třeba káděmi na zelené rostliny. U těchto venkovních dřevěných výrobků je ochrana proti UV záření samozřejmostí.

 

Od vany přes baterie až po radiátory

Kromě netradičních dřevěných výrobků vám Sapeka může nabídnout také akrylátové a smaltované vany všech velikostí, tvarů a barev. Ať už zatoužíte po oválné nebo obdélníkové, rohové, asymetrické, volně stojící nebo masážní vaně, umyvadle, či po sprchové vaničce a zástěně, po stylových vodovodních bateriích, klozetech, bidetech či radiátorech, doporučujeme vám, prohlédnout si internetové stránky www.sapeka.cz, nebo zajít přímo do showroomu firmy Sapeka. Kde ho najdete? V Korunní ulici 115 na Praze 3. Prosíme jen o domluvení návštěvy předem. Uvidíte zde dřevěné vany, umyvadla německého výrobce doplněné belgickými bateriemi. Jestliže plánujete novou koupelnu a přejete si realizovat zakázku na míru, odborníci vám zde ochotně poradí a pomohou uskutečnit vaši představu o krásné koupelně. 

SAPEKA
Korunní 115, Praha 3 
tel.: +420 608 821 894
Otevírací doba je přizpůsobena zákazníkovi.