Kompletní rekonstrukce koupelny
Koupelna v panelovém bytě sice patří mezi nejmenší místnosti, zároveň však, jak všechny dámy jistě potvrdí, mezi ty nejdůležitější. Je místem, kde svůj den s kartáčkem na zuby v ruce začínáme, a také jej končíme. A uznejte sami, v obklopení krásných obkladů a komfortního vybavení si začátek i konec dne mnohem lépe vychutnáme.

Že se Vám nechce, pouštět se do tak náročného procesu, jako je rekonstrukce koupelny? Obraťte se na specializovanou firmu, která provádí rekonstrukce bytů a domů na klíč. Tedy nejen koupelen, ale pokud si budete přát, tak i kuchyní a dalších místností.

rekonstrukce koupelny

Teď ale zpátky do koupelny. Tým profesionálních řemeslníků Koupelny Erbes zajišťuje kompletní rekonstrukce koupelen, a to od samotného grafického návrhu, až po výběr materiálů. Velmi žádané jsou i rekonstrukce bytového jádra. Celková rekonstrukce koupelny v jeho provedení zahrnuje nejen instalatérské, elektrikářské, topenářské, zednické, malířské a natěračské práce společně s montážemi sádrokartonu, ale také kompletní přípravu rekonstrukce. A co nás hodně zaujalo, firma se postará i o následný úklid a odvoz odpadu z rekonstrukce.

rekonstrukce panelákového jádra

Vašemu bydlení na míru
Obklady, dlažbu, keramiku, to vše pro Vás objednají a přivezou, takže Vám už zbudou pouze příjemné starosti, zejména výběr jednotlivých komponentů z katalogu. Dodržení veškerých hygienických i provozních norem a kvalitní práce za dobrou cenu jsou naprostou samozřejmostí, stejně jako individuální přístup k zákazníkům. To znamená, že pro Vás vykouzlí novou koupelnu přesně na míru Vašim požadavkům i finančním možnostem. Další výhodu využití služeb odborníků firmy Koupelny Erbes představuje poradenství na vysoké profesionální úrovni a velký výběr materiálů od mnoha různých dodavatelů. Tak proč si nezpříjemnit život a nenechat si provést rekonstrukci koupelny svým představám i rozpočtu na míru?

Remi  Art Erbes - logo

Klíč k Vaší nové koupelně najdete na stránkách www.koupelny-erbes.cz.