Krásné a odolné dřevo
Mangovník je stálezelený exotický strom, který se pěstuje nejen pro lahodné plody, ale pro dřevo. Mangové dřevo je totiž neobyčejně tvrdé, odolné i vůči vlhkosti, a zároveň vzhledově atraktivní, což z něho činí ideální surovinu na výrobu nábytku.

Mangový stolek na kolečkách
Konferenční stolek je nepřehlédnutelnou vizitkou obývacího pokoje. Za mangové provedení na kolečkách se rozhodně stydět nemusíte. Navíc si ho přivezete, kam budete zrovna potřebovat. Když přijde větší návštěva, ochotně Vám poslouží i jako příslušenství k jídelnímu stolu. Teď se jen rozhodnout, zda dáte přednost jednoduchému, nebo zásuvkovému provedení.

Konferenční stolek s kolečky Jay Edgar

Extravagantní příborníky a komody
Když už jsme přijeli do jídelny, proč do ní neumístit extravagantní příborník? Vyberte si motiv dle libosti. Pokud hledáte spíše komodu, máme pro Vás také pár kousků. Kolik zásuvek si budete přát a v jaké skladbě?

Designová komoda s 5 zásuvkami Jay Edgar

Mangová inspirace do obýváku

Váš obývací pokoj se může pyšnit také knihovnou z manga nebo designovým televizním stolkem. Anebo celou sérií. Krásný nábytek z mangového dřeva dodá Vašemu bydlení na osobitosti a prosytí ho exotikou.

Najdete ho na www.sobnabytek.cz.