Ve čtyřech halách uvidíte to nejlepší z nabídky téměř pětistovek vystavovatelů. Prohlédnete si výrobky českých i zahraničních firem, v nichž objevíte opravdu jedinečné kousky. Budete obdivovat zboží již tradičních vystavovatelů, ale také firem, které se na veletrhu s renomovanými značkami představí poprvé. Výrobky si zde můžete také zakoupit, mnohdy za zvýhodněné veletržní ceny.

FOR INTERIOR vám i letos nabídne bohatý doprovodný program. Můžete se těšit na zajímavou expozici a přednášku designérky Ivy Bastlové, tentokrát na téma nadčasové interiéry s přírodními materiály. Pro všechny zájemce je také nachystáno bezplatné poradenství podle učení Feng shui od společnosti Casamoderna a bezplatné konzultace s bytovými architekty a designéry.

for interior

Porotci loňské soutěže BEST OF INTERIÉR ROKU 2016 promluví na téma nejlepších českých a slovenských interiérů soukromých bytů a veřejných prostor. Konkrétně se budou zodpovídat otázky o jejich originalitě, nadčasovosti a konkurenceschopnosti proti zahraničním trendům.

Chystáte se na veletrh FOR INTERIOR? Potom neváhejte, nyní můžete zakoupit vstupenky se slevou 50 Kč. Více informací najdete na www.forinterior.cz.