Podlaha pro technické zázemí
V těchto prostorách potřebujeme pevnou, stálou a odolnou podlahu, protože zde především dochází k manipulaci s různým materiálem, nebo provádění údržby. Neméně důležitým kritériem naší volby je snadná údržba, protože vchod technického zázemí je určený pro vstup s různým materiálem či vjezd různými dopravními prostředky. Nehledě na to, že jako investoři chceme uvedenou podlahu pořídit rychle při optimálních nákladech. Jedním z velmi výhodných, dlouhodobě ověřených a tradičních materiálů, které veškeré výše uvedené požadavky splňuje, je teracová dlažba. Dlažby MARGITA, TEREZA nebo RADKA navíc umožňují volbu ze široké palety kreseb, barev a rozměrů.

teracova dlazba

Ideální do dílen a garáží
Pro svou velmi výhodnou konstrukci podlah garáží, dílen, kotelen či autoservisů a pneuservisů se nejčastěji používá dlažba MARGITA o rozměrech 300x300x24 mm nebo RADKA o rozměrech 400x400x27mm, které všechny uvedené požadavky splní. Dlažba je mrazuvzdorná a odolná vůči rozmrazovacím solím. Další výhodou je snadné a levné kladení do polosuchého betonového lože, kdy podkladní základovou desku nemusíme při stavbě vyrovnávat na vysokou přesnost.

obklady schodu

Základem je kámen
Vstupní materiál, kterým je kámen různých frakcí a barev, předává dlažbě své základní vlastnosti – pevnost, odolnost, houževnatost, stejně jako krásný vzhled. Jedná se o přírodní materiál a výrobek, který je od prvopočátku základem při budování staveb, malých i velkých. Teracová dlažba je snadno a levně udržovatelná. Houževnatost povrchu, a tím i odolnost vůči případnému poškození (např. spadnutím kovových těles či předmětů) ji předurčuje pro stavbu podlah ve všech provozních prostorách domu, stejně jako v drobných provozovnách, které jsou součástí rodinných domů, jako jsou dílny, autoservisy, atd.

teracovy parapet

Dlažba mnoha tváří
Výrobní škála teracové dlažby je opravdu veliká a její využití při stavbách velmi rozmanité. O tom se ostatně můžete přesvědčit na www.cidemat.cz, kde Vaší pozornosti neujde ani to, že ve stejném vzoru, barvě a kresbě se dají vyrobit také obklady schodů do interiéru, různých parapetních desek či ukončovacích prvků. Snadné je také provedení různých barevných kombinací. Teracová dlažba může mít mnoho krásných tváří, které umí předat různým částem Vašeho bydlení. Její využití záleží jen na Vás a Vašich představách.

www.cidemat.cz