Nechte se okouzlit
Hledět při výběru dveří pouze na estetické kvality patří mezi nejčastější chyby vůbec. Jak ukazují zkušenosti mnoha zákazníků, následky na sebe nenechají dlouho čekat. Podcenění důležitých detailů, jako je zejména dveřní konstrukce, použité materiály a způsob zpracování se nejčastěji projeví nedostatečnou odolností a celkově kratší životností dveří. Přední výrobce dveří na českém trhu, kde působí již přes 20 let, společnost SAPELI, při výrobě žádný z těchto významných parametrů nepodceňuje, a krásný vzhled jeho dveří tudíž není žádnou pastí na zákazníky, nýbrž onou pomyslnou třešničkou na dortu. Díky tomu můžete dveřím SAPELI důvěřovat a s klidným svědomím se nechat okouzlit pestrou paletou nejrůznějších designů, dekorů a doplňků, které nabízí nejúspěšnější prodejce roku 2011, 2012 a 2013 Dodo for life.

Novinky 2014
Dekory, skla, kliky, kování, to vše si můžete zvolit a vytvořit tak dveře přesně podle svých představ. Výrobě předchází konzultace s odborně zdatným personálem, schopného předvídat i nevyslovená přání, snadnou montáží počínaje a jednoduchou údržbou konče. Nároční zákazníci mohou využít služeb bytového designéra.
Kromě toho letos můžete vybírat z celé řady novinek, jako jsou například nové modely HARMONIE PRAKTIK doplňující oblíbenou řadu Harmonie úpravou šířky skla, anebo nové povrchy dveří SAPELIT (odolnější alternativa folie, která zdařile imituje vzhled dřeva) a SAPDEKOR (nejmodernější materiál vyrobený s využitím nanotechnologií s dokonalým 3D efektem tisku, který věrně imituje dýhu).
A protože v SAPELI pamatují i na praktickou stránku věci, letošní řadu novinek rozšířilo také REVERZNÍ OTEVÍRÁNÍ přinášející možnost pohodlnějšího užívání interiéru – v případě potřeby můžete zvolit opačný směr otvírání.



Kvalita je samozřejmostí

Zárukou kvality všech dveří SAPELI je kvalitní konstrukce, která vzniká na moderní výrobní lince. Společně s vysokou kvalitou použitých materiálů výrobce garantuje precizní řemeslné zpracování ve všech fázích výroby. Výsledkem jsou dveře vyznačující se výjimečnou odolností v každém detailu. Na to, jak dveře SAPELI obstály v zátěžových srovnávacích testech, se ostatně můžete podívat v přesvědčivých videích.



Užívejte si svůj výběr!
SAPELI vychází svým zákazníkům vstříc také zpřístupněním luxusních prvků, jako jsou skla od Sapeluxu nebo zabarvená skla, stejně jako zajímavými akčními nabídkami a bonusy. Letos při objednání kompletu (dveře + zárubně) v období od 12. 5. do 30. 6. 2014 můžete využít akční slevy 15%.



Další z možností představuje získání SAPELI BONUSU ve výši 30% ze základní ceny kompletu dveří se zárubní, což je rovněž časově omezená akce přinášející dárek v podobě slevy na nákup elektroniky, dovolené, nářadí, hraček a dalšího zboží z katalogu www.sapeli.cz.wbonus.cz. Užívejte si svůj výběr dveří podle vzhledu a získejte ještě něco navíc!