Staré vchodové dveře už dosloužily a vy se poohlížíte po nových?
Jak koupit správnou dětskou židli a stůl do dětského pokoje?

Stavba domu svépomocí

Stavíte dům svépomocí? Připravili jsme pro Vás články, informace a fotografie o stavbě domu svépomocí.
Protože každý dům i jeho majitel je jiný a má jiné potřeby, existuje více variant uzavření garáže. Každý typ vrat má jiné přednosti a hodí se do odlišně situovaného domu. Při výběru doporučujeme neporovnávat pouze cenu, ale i další parametry vrat. Současné systémy mají dlouhou životnost, takže se nebojte být nároční.
Levá, nebo pravá? Jedna, nebo pro celý dům? Právě teď si můžete vybrat kliky pro své stávající či nové dveře za jednorázovou bezkonkurenční cenu. Prodejce DODO for life až do vyprodání zásob vyhlásil mega výprodej, kde svým zákazníkům nabízí různá dveřní kování za neskutečných 99 korun!
Každý máme v hlavě představu o dokonalém bydlení. Pro někoho je to moderně zařízený interiér plný ostrých tvarů a čistých linií. Pro jiného naopak romanticky pojaté bydlení, ve kterém převládají něžné barvy a jemné tvary. Určitě i vy víte, jak by mělo vaše bydlení vypadat. Máte hlavu plnou nápadů a obrázků. Jen si nejste jistí, jak by vaše představy vypadaly v praxi.
Pokud totiž význam podstřešní fólie nebo jiného segmentu střešního systému již v prvotní fázi podhodnotíte, nemusíte sice následky pocítit okamžitě, ale… zkrátíte si tím životnost celé střechy a také částečně její funkčnost, nebo přispějete ke vzniku plísní a hnilob. Vše to znamená práci, čas a nemalé výdaje navíc.
Následující publikace jsou plné inspirace a rozhodně stojí za přečtení.
Buďte kreativní! Přizpůsobte vypínače a zásuvky interiéru vašeho domova přesně podle své fantazie. Nová řada vypínačů a zásuvek Merten M-Creativ, přináší do nudného technického prostředí zcela nový prvek – individuální proměnu vypínače.
Vlastní domácí dílna je snem každého kutila. Výhodu mají ti, kteří si ji mohou zařídit v samostatné místnosti a mají tak dostatek prostoru na nejrůznější vybavení. Co by nemělo v klasické univerzální domácí dílně chybět a jaké vybavení je potřeba, se dočtete v následujícím článku.
Jak známo, problémům s nadměrnou vlhkostí, způsobujícím zatuchlost místností a vznik plísní, lze nejlépe předejít pravidelným větráním. Jak ho ale zajistit, aniž by nás to stálo čas, nervy a peníze? Přeci instalací teplovzdušných solárních panelů!
Obytné místnosti musí mít denní světlo, které je zabezpečeno okny. Okno je velmi problematickým místem ve stavebních konstrukcích z hlediska tepelných ztrát v zimě a tepelných zisků tepla v létě.
Letošního mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH proběhne od úterý 16. do soboty 20. září 2014 v prostorách PVA EXPO PRAHA. Jubilejní 25. ročník bude zaměřen na rekonstrukce a revitalizace, které podle odborníků rozhýbávají stavební průmysl negativně ovlivněný ekonomickou recesí. Veletrhu se zúčastní 830 vystavovatelů ze 16 zemí světa, jejichž expozice budou rozmístěny na 18 000 m2 výstavní plochy.
Stavební systém CSB NATURBLOK je velmi oblíbený pro sovou variabilitu použití. Český výrobce těchto multifunkčních betonových bloků představuje nový zdicí prvek NATURBLOK EDIT, který stejně jako ostatní produkty z této řady spojuje užitné vlastnosti betonu a krásné imitace vzhledu přírodního kamene.
Obliba domácího saunování v posledních letech stále roste. Vlastní saunu si pořizují majitelé luxusních domů, stejně jako majitelé bytů v panelových domech. Samozřejmě, že různé typy nemovitostí nabízejí různé možnosti. Zeptali jsme se odborníků ze společnosti SaunaSystem, která patří mezi přední specializované dodavatele saun, jaké možnosti to jsou.
Závidíte sousedům či známým v novostavbě komfort podlahového topení? Přestaňte závidět a pořiďte si ho také. Elektrické podlahové vytápění snadno nainstalujete v každém objektu, a to i v rámci rekonstrukce. A svépomocí.
Potřebujte řezat opravdu tvrdé materiály? Budete oddělovat beton, keramiku nebo kámen? Chcete věrného pomocníka, kterým nakrmíte svou úhlovou brusku a nebudete mít strach, že si vylámete "zuby"? Diamantový kotouč se hlásí k vašim službám!
Denní světlo je v zimním období velmi vzácné. Proto by člověk měl využít jakoukoliv příležitost a vpustit do svého života a obydlí co nejvíce slunce. Jaký je nejjednodušší a nejsnazší způsob? Střešní okna nebo světlovody.
12