Staré vchodové dveře už dosloužily a vy se poohlížíte po nových?
Jak koupit správnou dětskou židli a stůl do dětského pokoje?

Dětský pokoj

Hledáte inspiraci pro dětský pokoj? Interiéry dětských pokojů, jak vymalovat dětský pokoj, fotogalerie dětský pokoj. 


Levá, nebo pravá? Jedna, nebo pro celý dům? Právě teď si můžete vybrat kliky pro své stávající či nové dveře za jednorázovou bezkonkurenční cenu. Prodejce DODO for life až do vyprodání zásob vyhlásil mega výprodej, kde svým zákazníkům nabízí různá dveřní kování za neskutečných 99 korun!
Jak koupit správnou dětskou židli a stůl do dětského pokoje Vám poradí člen České ergonomické společnosti, pan Ing. Robert Matuschka. Doporučuje pořídit  vždy tzv. rostoucí židli a stůl, protože děti také rostou, a to podle následujících doporučení:
Koberce patří mezi stálici mezi podlahovými krytinami, které jsou generacemi prověřené. I když to chvíli vypadalo, že jsou za zenitem, rozhodně tomu tak není.
Zařizujete pokojíček svého dítěte a záleží vám na tom, abyste jej vybavili nejen pěkným, ale i kvalitním nábytkem? Pečlivě vybíráte jednotlivé kousky a řešíte, co v dětském pokojíčku nesmí chybět? V tom případě nezapomínejte ani na stůl a židli. Chcete-li si ušetřit spoustu starostí, pořiďte dítěti rostoucí stůl a židli.
Chcete se každý den vyspat do růžova? Toužíte po ničím nerušeném snění? Už máte dost neustálého převalování se v posteli ve snaze najít tu nejlepší polohu? Nechcete ráno vstávat se špatnou náladou, bolavými zády a rozmrzelým výrazem ve tváři? V tom případě byste se měli zamyslet, jestli jste si pro svůj každodenní spánek vybrali správnou matraci.
Děti rostou před očima. Většinou si to uvědomujeme při nákupu bot a oblečení, ale u nábytku na to trošku pozapomínáme. Z malé dětské židličky přejde dítě většinou rovnou do židle pro dospělé, což však nepřispívá ke správnému růstu těla.
Výběr dětské postele jednou čeká každého rodiče. Zatímco zpočátku dítko spinká v klasické dětské postýlce, s jeho věkem se mění i potřeby a jednoho dne tak přijde ten správný čas, kdy bude potřeba, aby šla dětská postýlka stranou. Fáze přechodu dítěte z dětské postýlky do velké postele je náročné nejen pro samotné dítě, ale samozřejmě i pro jeho rodiče.
Kusové koberce mají v dnešní době své neodmyslitelné místo ve většině domácností. Velký úspěch sklízejí v dětských pokojích, a to hlavně díky překrásným motivům plných barev, které rozvíjejí dětskou fantazii.
Jedna věc je mít svou ložnici ve znamení nejnovějších trendů, druhá pak, cítit se v lůžkovinách příjemně a vytvořit si tak prostředí pro kvalitní spánek. Jen vzhled a módnost k němu totiž často nepomohou, spánek totiž ovlivňuje mnohem více faktorů.
Výhody polohovatelné postele jste schopni pořádně ocenit, až když ji sami máte. Do té doby ji většina z nás považuje za zbytečný luxus. Vždyť jsme celý život spali na normální posteli, proč bychom si měli pořizovat elektrickou?
Je až s podivem, kolik na ulicích potkáváme černých a šedých kočárků. Vždyť barvy působí na člověka už od narození, dokonce se doporučuje miminko hned po narození zabalit do červené deky, která mu připomíná prostředí dělohy. Když má dítě kolem sebe dostatek barev, přispívá to k lepšímu rozvoji jeho mozku.
Pokud jste již ve fázi, kdy do nově postaveného či zrekonstruovaného prostoru vybíráte koberce, sluší se asi pogratulovat. Ovšem i když jsou koberce klasikou mezi podlahovými krytinami, konečná volba nebude jednoduchá. Jaké koberce jsou tedy vhodné do domácích interiérů, jaké máme materiály a druhy?
Chystáte se na rekonstrukci bytu nebo stavíte dům? Nezapomeňte na ty správné interiérové dveře. Kromě krásného designu by měly vnitřní dveře splňovat i praktická kritéria. Protože dveře jsou investicí na několik let, volme tu nejlepší kvalitu. Od koho jiného je pořídit, než od několika násobně oceněného prodejce roku, DODO for life? Představujeme vám jejich novinky interiérových dveří Sapeli.
Zařídit dětský pokojíček je jednou z nejkrásnějších, ale také nejsložitějších částí zařizování domova. Zatímco u ložnice nebo obývacího pokoje většinou nepředpokládáte změnu jeho využití, dětský pokoj je poměrně často potřeba upravovat podle aktuálního věku dítěte.
Nezávisle na ročním období, může i vás kdykoliv přepadnout touha měnit svůj byt. Pokud právě hledáte něco stylového, nápadného a nápaditého, pokud hledáte cenově dostupnou dekoraci bytu, něco bychom pro vás měli …