Staré vchodové dveře už dosloužily a vy se poohlížíte po nových?
Jak koupit správnou dětskou židli a stůl do dětského pokoje?

Ložnice

Víte, jaké barvy zvolit do ložnice? Inspirujte se u nás! Našli jsme pro Vás krásné ložní soupravy a přehozy na postel pro celou rodinu. Chcete mít harmonickou ložnici? Přečtěte si pravidla Feng Shui. Víme, kde pořídit romantický nábytek do ložnice.
Lidé v průměru prospí třetinu života. Jen málokdo se přitom věnuje tomu, jak je jeho spánek kvalitní. A tak často spánek kvalitní není. To může mít i dalekosáhlé zdravotní dopady. Jak vše napravit? Poradíme vám.
Levá, nebo pravá? Jedna, nebo pro celý dům? Právě teď si můžete vybrat kliky pro své stávající či nové dveře za jednorázovou bezkonkurenční cenu. Prodejce DODO for life až do vyprodání zásob vyhlásil mega výprodej, kde svým zákazníkům nabízí různá dveřní kování za neskutečných 99 korun!
Koberce patří mezi stálici mezi podlahovými krytinami, které jsou generacemi prověřené. I když to chvíli vypadalo, že jsou za zenitem, rozhodně tomu tak není.
Také nemáte rádi předvánoční shon a nakupování dárků na poslední chvíli? Udělejte sobě a své rodině radost netradičním dárkem – vyměňte u vás doma dveře! Pokud nakoupíte včas, můžete mít vnitřní dveře Sapeli se slevou 12 procent.
Určitě se shodneme na tom, že zařídit bydlení k obrazu svému není vždy tak jednoduché, jak se v první chvíli zdá. Často podléháme představě, že vše zvládneme rychle a jako mávnutím kouzelného proutku tak vybavíme celou domácnost vkusným i praktickým nábytkem.
O zařízení ložnice zpravidla rozhodují oba partneři. Vždy se snaží najít ideální kompromis mezi požadavky každého z nich. Zatímco muž zpravidla touží po jednoduchosti, ženy dávají přednost rozmanitosti. Ne vždy je sice jednoduché najít ideální zlatou střední cestu, ale při troše snahy to jde. Zvláště pak v případě, kdy si na pomoc vezmete kousky, které každou ženu potěší a vykouzlí jí úsměv na tváři.
Chcete se každý den vyspat do růžova? Toužíte po ničím nerušeném snění? Už máte dost neustálého převalování se v posteli ve snaze najít tu nejlepší polohu? Nechcete ráno vstávat se špatnou náladou, bolavými zády a rozmrzelým výrazem ve tváři? V tom případě byste se měli zamyslet, jestli jste si pro svůj každodenní spánek vybrali správnou matraci.
Zatímco pro někoho představuje nezbytnou součást ložnice, pro jiného je to zbytečnost, bez které se dá pohodlně obejít. Řeč je o nočním stolku, který názory lidí dělí na dvě poloviny: jedni si bez něho neumí představit postel a druzí jej mají spíše za přítěž.
Už 25 let s vámi! Za tu dobu si dveře Sapeli získali vaši důvěru a stali se jedničkou na trhu interiérových dveří. DODO for life a SAPELI společně na svých pobočkách nabízí výběr z 550 typů dveří a k příležitosti 25. narozenin mají několik akčních novinek
Stavíte si dům? Nebo kompletně rekonstruujete stávající nemovitost? Ať je to jakkoliv, dáme vám tři důležité rady týkající se vaší ložnice. Jedině tak dokonale splní svůj účel a stane se praktickou součástí interiéru. Na co nezapomínat?
Navštívili jsme obchod s luxusními postelemi a zjišťovali jsme, proč je tak důležité dobře si vybrat postel, jaké by měla mít vlastnosti, aby nám sloužila po celý život a dopřála nám tak kvalitní spánek. Do světa spánku nás zavedla specialistka v tomto oboru Ivana Guthová, majitelka nejdéle působícího multbrandového obchodu LUXURY SLEEPING.
Zařizujete si dům nebo byt a nevíte, jaké si pořídit dveře? Na trhu je spoustu modelů a variant, takže výběr je tak široký, že nevíte, co zkoumat dřív? Už nemusíte hledat. Zvolte si český výrobek, který vám zaručí kvalitu. Při pořizování dveří můžete myslet i na úsporu. Když se rozhodnete včas, můžete pořídit výrobky výhodně v akci first minute 2018.
Léto je v plném proudu a mnozí z nás si teprve nyní, kdy je  v jejich obývacím pokoji k zalknutí, uvědomují, že sluníčka je možná až příliš.
Při zařizování nebo rekonstrukci domácnosti musíte řešit spoustu věcí. Vybíráte nábytek, ladíte k němu barvu výmalby, věnujete pozornost dekoracím. A pak jsou další prvky, které většina z nás opomíjí, protože je považuje za samozřejmost. Například vypínače, které používáme každý den.
Máme postavený dům či koupen nový byt, vybránu vhodnou místnost pro ložnici, závěsy, nábytek a nyní řešíme poslední záležitosti: postel, matraci a lůžkoviny. Ideální je zajít na prodejny s velkým výběrem a zkušenostmi v oboru, kde je školený specialista či poradce a nabízené zboží si takzvaně osobně „osahat“.