Staré vchodové dveře už dosloužily a vy se poohlížíte po nových?
Jak koupit správnou dětskou židli a stůl do dětského pokoje?

Inspirace

Inspirace malování pokojů, inspirace obývací pokoje, inspirace koupelny, inspirace ložnice, inspirace dětský pokoj, inspirace pro Vaše bydlení.


Koberce jsou stylovým doplňkem interiéru a zároveň představují praktický prvek, který zvýší komfort v každé místnosti. Ovšem čeho byste se měli držet, pokud vybíráte koberec do své domácnosti? Nabízí se pár základních tipů.
Stěhování je samo o sobě náročným úkolem, natož když se jedná o těžká břemena. Může jít o klavíry, pianina, kotle, trezory či třeba sochy. Aby byla zajištěna bezpečná a bezproblémová přeprava těchto předmětů, vyplatí se obrátit se na profesionály.
Aby vaše ušetřené peníze neprohrávaly boj s rekordní inflací, musíte dnes ještě lépe rozmýšlet, jak s nimi naložit. Zapomeňte na spořicí účty nebo stavební spoření. Investování je dnes takřka nutnost. Díky nákupu spoluvlastnických podílů jsou investice do nemovitostí dostupné i pro ty, kdo nejsou příznivci riskování a zároveň nemají našetřené miliony.
S novým rokem tradičně přicházejí změny v podnikatelském prostředí. Dali jsme pro vás dohromady 5 těch nedůležitějších, které chystá rok 2022. Buďte v obraze, a vyhněte se tak případným potížím.
Během letních dní teplota vzduchu v centrech měst mnohdy dosahuje tropických hodnot. Zchladit se můžete venku na koupališti nebo oroseným půllitrem zlatavého piva. Jak můžete vyzrát na úporné horko doma, aniž byste použili klimatizaci?
Pokud zařizujete zahradu, nebo plánujete celou její renovaci, tak se připravte zejména na plánování. To je pro vytvoření dokonalého místa plného přírody zásadní.
Někdy není snadné zorientovat se v tom, co si naše zdraví aktuálně žádá nejvíce. Proměnlivost ročních období klade do popředí střídavě různé aspekty důležité pro naše fyzické i psychické zdraví. Jídelníček proti jarní únavě si žádá jiný přístup než zimní nedostatek vitamínu D nebo prevence proti zimní depresi. A stejné je to i s osvětlením.
V dnešní době už velká většina věcí probíhá online. Spousta úkonů v našem životě je zdigitalizována a my už si ani nedokážeme představit, že bychom nakupovali pouze v obchodě nebo chodili se složenkami na poštu. A digitalizuje se i realitní trh. Můžou ale online nástroje plně nahradit realitního makléře?
Největší chybou při plánování osvětlení do kuchyně je zvolit pouze jedno centrální světlo. To totiž nedokáže osvětlit všechny části kuchyně, které potřebujete. Hlavní pravidlo proto zní: kombinujte!
Práce na počítači má tu výhodu, že se dá prakticky vykonávat odkudkoliv. Již delší dobu je často skloňovaným pojmem tzv. Home office, neboli práce z domova. Jsou mnohá povolání, která distanční způsob práce bez problémů umožňují.
Počet instalací tepelných čerpadel rostl v uplynulých cca 5 letech meziročně o zhruba 6 %, podobně by to mu mělo být i v nejbližší budoucnosti. Byť růst poptávky po tepelných čerpadlech zaznamenaly prakticky všechny země Evropské unie, největší pozornost tomuto zdroji tepla věnují ve Skandinávii, oblasti s dlouhými a krutými zimami.
Protože každý dům i jeho majitel je jiný a má jiné potřeby, existuje více variant uzavření garáže. Každý typ vrat má jiné přednosti a hodí se do odlišně situovaného domu. Při výběru doporučujeme neporovnávat pouze cenu, ale i další parametry vrat. Současné systémy mají dlouhou životnost, takže se nebojte být nároční.
Levá, nebo pravá? Jedna, nebo pro celý dům? Právě teď si můžete vybrat kliky pro své stávající či nové dveře za jednorázovou bezkonkurenční cenu. Prodejce DODO for life až do vyprodání zásob vyhlásil mega výprodej, kde svým zákazníkům nabízí různá dveřní kování za neskutečných 99 korun!
Klimatické změny odstartovaly projekty stojící za masivním nárůstem využívání energie uložené pod povrchem Země. Nejedná se však o uhlí, ropu či zemní plyn, ale geotermální energii, kterou pro vytápění či chlazení budov využívají lidé, firmy i státy ve všech obydlených koutech světa.
Hledáte moderní dveře, které vám budou doma dělat radost i za deset let? To není sci-fi, ale reálná možnost, kterou nabízí interiérové dveře Sapeli v bezfalcovém provedení! Jejich jedinečnost spočívá v hladkém napojení na zárubeň, do které zcela zapadnou a splynou s ní v jedné rovině. Krásně tak ladí s okolním designem vašeho domova. Nyní můžete získat bezfalcové panty v hodnotě 1700 korun pro své nové dveře zdarma.