Staré vchodové dveře už dosloužily a vy se poohlížíte po nových?
Jak koupit správnou dětskou židli a stůl do dětského pokoje?

Kuchyně

Přinášíme Vám inspiraci do kuchyně: feng shui kuchyně, vaření podle nejnovějších trendů, krásná kuchyně. Inspirativní fotogalerie kuchyně a nejnovější trendy: Jaká je moderní kuchyně? Dohromady nebo zvlášť?
Největší chybou při plánování osvětlení do kuchyně je zvolit pouze jedno centrální světlo. To totiž nedokáže osvětlit všechny části kuchyně, které potřebujete. Hlavní pravidlo proto zní: kombinujte!
Lednička je nedílnou součástí domácnosti. Nejčastěji ji najdeme v kuchyni, život bez ní si už nedovedeme představit. Kde bychom skladovali maso, jogurty, salámy, sýry, mléko? Někdy ji v kuchyni ale na první pohled nevidíme. Jak je to možné? Lednice je zabudovaná v kuchyňské lince.
Také nemáte rádi předvánoční shon a nakupování dárků na poslední chvíli? Udělejte sobě a své rodině radost netradičním dárkem – vyměňte u vás doma dveře! Pokud nakoupíte včas, můžete mít vnitřní dveře Sapeli se slevou 12 procent.
Určitě se shodneme na tom, že zařídit bydlení k obrazu svému není vždy tak jednoduché, jak se v první chvíli zdá. Často podléháme představě, že vše zvládneme rychle a jako mávnutím kouzelného proutku tak vybavíme celou domácnost vkusným i praktickým nábytkem.
V současnosti, v době myček, začal v očích mnohých uživatelů ztrácet na důležitosti. Kromě jeho základní funkce používáme dřez na mytí a čistění zeleniny a ovoce, na oplach nádobí, slévání vody z těstovin, vylévání zbytků vody z varné konvice…
Většina lidí si po ránu nepřeje nic jiného, nežli hrneček horké kávy. Ta je totiž dokáže postavit na nohy a nastartovat je do nového dne. Možná to tak máte i vy a bez svého ranního šálku kafe byste prostě nedokázali fungovat.
Už 25 let s vámi! Za tu dobu si dveře Sapeli získali vaši důvěru a stali se jedničkou na trhu interiérových dveří. DODO for life a SAPELI společně na svých pobočkách nabízí výběr z 550 typů dveří a k příležitosti 25. narozenin mají několik akčních novinek
Zařizujete si dům nebo byt a nevíte, jaké si pořídit dveře? Na trhu je spoustu modelů a variant, takže výběr je tak široký, že nevíte, co zkoumat dřív? Už nemusíte hledat. Zvolte si český výrobek, který vám zaručí kvalitu. Při pořizování dveří můžete myslet i na úsporu. Když se rozhodnete včas, můžete pořídit výrobky výhodně v akci first minute 2018.
Je mnoho prvků a variant zastínění našich oken. Horizontální a vertikální žaluzie, plisé žaluzie, látkové roletky, roletky den/noc, a mnoho dalších. Kdo se v tom má proboha vyznat? Nejdůležitější otázkou, kterou je třeba si položit je: Co od toho vlastně očekáváme. Pokud přesně víte, pak kontaktujte firmu zabývající se prodejem a montáží stínící techniky – společnost SunWay.
Kuchyně je srdcem vaší domácnosti. Je to prostor, kde se setkává celá rodina, ať už se jedná o ospalá rána či pozdní večery. Budete v ní tvořit rodinné nedělní obědy, sváteční večeře i rychlé snídaně. Je proto velmi důležité, aby odpovídala všem vašim požadavkům a zároveň lahodila vašemu oku.
Při zařizování nebo rekonstrukci domácnosti musíte řešit spoustu věcí. Vybíráte nábytek, ladíte k němu barvu výmalby, věnujete pozornost dekoracím. A pak jsou další prvky, které většina z nás opomíjí, protože je považuje za samozřejmost. Například vypínače, které používáme každý den.
Dnes již téměř každý zná pojem japonská stěna, nebo posuvné panely. Mnozí tuto sluneční ochranu a dekoraci ve svém interiéru již používají.
Každý interiér, prostorný i malých rozměrů, určený ke stolování, si zaslouží být vybaven odpovídajícím nábytkem. Mít totiž doma pohodlné židle a stůl té správné velikosti a vzhledu se vždy vyplatí. Takové místo doslova vybízí k příjemnému stolování, nebo k občasnému společnému posezení třeba u kávy.
Chystáte se na rekonstrukci bytu nebo stavíte dům? Nezapomeňte na ty správné interiérové dveře. Kromě krásného designu by měly vnitřní dveře splňovat i praktická kritéria. Protože dveře jsou investicí na několik let, volme tu nejlepší kvalitu. Od koho jiného je pořídit, než od několika násobně oceněného prodejce roku, DODO for life? Představujeme vám jejich novinky interiérových dveří Sapeli.
Zařizujete si nový byt nebo se chystáte na jeho rekonstrukci? Pak se jistě dostane i na změny v kuchyni. Jaký vybrat kvalitní nábytek do kuchyně a jak si poradit v různě velkých místnostech? Zalistujte stránkami kuchyňského nábytku na Kupono.cz, inspirace a dobrých tipů je zde spousta.