Staré vchodové dveře už dosloužily a vy se poohlížíte po nových?
Jak koupit správnou dětskou židli a stůl do dětského pokoje?

Interiéry

Interiéry, které Vás inspirují: francouzský styl bydlení, romantické bydlení, luxusní bydlení, bydlení a retro styl. Pro Váš interiér: obrazy na míru, japonské posuvné stěny, interiérový desing. Fotogalerie interiérů, pro Váš krásný domov.
Koberce jsou stylovým doplňkem interiéru a zároveň představují praktický prvek, který zvýší komfort v každé místnosti. Ovšem čeho byste se měli držet, pokud vybíráte koberec do své domácnosti? Nabízí se pár základních tipů.
Práce na počítači má tu výhodu, že se dá prakticky vykonávat odkudkoliv. Již delší dobu je často skloňovaným pojmem tzv. Home office, neboli práce z domova. Jsou mnohá povolání, která distanční způsob práce bez problémů umožňují.
Levá, nebo pravá? Jedna, nebo pro celý dům? Právě teď si můžete vybrat kliky pro své stávající či nové dveře za jednorázovou bezkonkurenční cenu. Prodejce DODO for life až do vyprodání zásob vyhlásil mega výprodej, kde svým zákazníkům nabízí různá dveřní kování za neskutečných 99 korun!
Hledáte moderní dveře, které vám budou doma dělat radost i za deset let? To není sci-fi, ale reálná možnost, kterou nabízí interiérové dveře Sapeli v bezfalcovém provedení! Jejich jedinečnost spočívá v hladkém napojení na zárubeň, do které zcela zapadnou a splynou s ní v jedné rovině. Krásně tak ladí s okolním designem vašeho domova. Nyní můžete získat bezfalcové panty v hodnotě 1700 korun pro své nové dveře zdarma.
V areálu PVA EXPO PRAHA se ve dnech 16. až 18. ledna obchodníci i široká veřejnost dozví, jaké trendy přijdou v nadcházející jarní sezóně, o Velikonocích nebo na svátek sv. Valentýna. První nádech jara přinese do Letňan 9. ročník mezinárodního kontraktačního veletrhu dekorací, bytových a kuchyňských doplňků a dárkového zboží FOR DECOR & HOME.
Probírali jste doma už několikrát změnu dveří, ale nikdy to nebylo to pravé? Právě teď máte konečně jedinečnou příležitost se rozhoupat a vybrat si ty pravé. V prodejnách DODO for life si nyní můžete pořídit kvalitní a moderní české dveře s 12% slevou, a to až do 29. listopadu. A vánoční dárek tak máte elegantně vyřešen.
Letňanský veletržní areál přivítá na dvanáctém ročníku oblíbeného veletrhu FOR INTERIOR několik stovek domácích i zahraničních vystavovatelů z oblasti nábytku, interiérů a bytových doplňků. Přijďte si ve dnech 10. až 13. října 2019 na výstaviště PVA EXPO PRAHA vyladit své domovy nejnovějšími trendy.
Vybíráte nové stínění pro svůj byt či dům a nevíte, čemu dát přednost? Projděte si základní typy rolet a žaluzií a možností jejich provedení a zvolte ty pravé pro svůj interiér.
Kdo z nás by nesnil o dokonale elegantním domově s nadčasovým designem, který nevyjde z módy a skvěle se sladí s ostatními interiérovými prvky?
Bezpečný domov patří nepochybně k základním požadavkům každého bydlení. Přemýšleli jste ale, jak svůj byt či dům nejlépe zajistit, aby odolal jak případnému náporu nezvaných hostů, tak kouři, ohni nebo dotěrnému hluku? Odpověď nabízí firma DODO for life a bezpečnostní dveře Sapeli RC3 Golias, které vám pomohou vytvořit vaše bydlení snů.
Rozhodli jste se dopřát svému domovu svěží proměnu a vybavit ho novými dveřmi, ale nemůžete se rozhodnout, která barva by mu slušela nejvíce? Pokud stále váháte, pak vězte, že rozhodně neuděláte chybu, když zvolíte čistě bílou barvu.
Chybí jiskra vašemu interiéru? Je čas ho vylepšit! Nemusíte se hned pouštět do náročné výměny všeho možného. Interiér lze vylepšit velmi rychle a efektivně kusovým kobercem. Zkrátka ale nepřijdou ani příznivci metrážových koberců.
Koberce patří mezi stálici mezi podlahovými krytinami, které jsou generacemi prověřené. I když to chvíli vypadalo, že jsou za zenitem, rozhodně tomu tak není.
Také nemáte rádi předvánoční shon a nakupování dárků na poslední chvíli? Udělejte sobě a své rodině radost netradičním dárkem – vyměňte u vás doma dveře! Pokud nakoupíte včas, můžete mít vnitřní dveře Sapeli se slevou 12 procent.
v termínu 4. – 7. 10. 2018 uvidíte opět to nejlepší z nábytku, interiérů a bytových doplňků. Letňanský veletržní areál PVA EXPO PRAHA tradičně přivítá několik stovek domácích i zahraničních vystavovatelů, kteří se představí v rámci 10. ročníku mezinárodního podzimního veletrhu nábytku FOR INTERIOR.